HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavni hrvatski glumac Amar Bukvić trenutno radi na uzbudljivom projektu – filmu o rimskom caru Dioklecijanu. Nedavno je podijelio nekoliko fotografija iza kulisa, koje prikazuju autentične kostime i rekvizite iz doba Rimskog Carstva.

Film se snima na različitim lokacijama u Hrvatskoj, uključujući Ježević kod Vrlike. Amar glumi samog Dioklecijana, cara koji je poznat po tome što je spasio Rimsko Carstvo od propasti i povukao se u mirovinu u svojoj palači u Splitu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amar Bukvic (@amar_bukvic)

Ovaj povijesni spektakl režira Božidar Domagoj Burić, a uz Bukvića, u filmu glume i Nataša Janjić kao carica Priska te Slavko Sobin. Film će biti mješavina povijesnih događaja i fikcije, dok će serija koja prati film biti bazirana na znanstvenim spoznajama o Dioklecijanu i njegovom vremenu.

PROČITAJTE: Amar Bukvić posjetio je jednu od najljepših filmskih lokacija na svijetu

Fotografije koje je glumac podijelio pružaju fascinantan pogled na detalje produkcije, uključujući raskošne kostime i autentične rekvizite.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za petak, 20. rujna

Spremite se za petak 20. 9. kada će vam obiteljska harmonija biti savršen scenarij, dok će vaša privatna sfera izgledati kao totalni kaos – očekujte dramu koju niste mogli predvidjeti!

Horoskop

20 rujna 2024