HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Koliko 13-godišnjaka znate da imaju nevjerojatan osjećaj za stil? Pa, sigurno ne mnogo, ali Harper Beckham je definitivno jedna od njih, piše britanski Hello!

Jedina Beckhamova kći ima priličnu prednost – majka joj je poznata modna dizajnerica, a tata je nekoć bio zaštitno lice Armanija.

Sestra Brooklyna, Romea i Cruza redovito nosi prekrasne slip haljine svoje mame, brenda Victorie Beckham, nosila je Pradine štikle, kao i crnu haljinu brenda Skims Kim Kardashian, pa čak i vrhunski nakit brenda Van Cleef & Arpels.

Jeste li vidjeli njezine torbice? Harper ima toliko stvarno vrhunskih komada na koje bi svaka fashionistica bila ponosna.

Harper Beckham voli nositi mamin brend, ali i druge

U travnju je Harper osvanula na Instagramu svoga oca Davida, nogometne legende. Izgledala je vrlo sofisticirano na vjenčanju, noseći bandeau haljinu. Također je primijećena kako nosi torbu Bottega Veneta ‘Pouch’ od £2000 u istoj nijansi.

harper beckham

Godine 2023. Harper je otišla na modnu reviju svoje majke SS24 i oduševila promatrače ne samo parom Prada mule hlača s petom, već i potpuno bijelom clutch torbom iz etikete Victorije Beckham, koja košta 1050 funti.

harper bekcham

Uvijek vjerna brendu svoje majke, Harper također ima VB-ovu mini ‘Chain Pouch’, koju neprestano nosi od 2023. Ona košta nešto manje, 690 funti.

Harper Beckham nedavno je bila na proslavi bratova rođendana

Također 2023., Harper je snimljena kako slavi 24. godišnjicu braka svojih roditelja, a svoju je ljupku plavu cvjetnu haljinu opremila rijetkom vintage torbom Louis Vuitton, koju je vjerojatno posudila od mame.

harper bekcham

A prošloga tjedna Harper je pozirala na Instagramu za proslavu 22. rođendana svoga brata Romea Beckhama, a mogli smo u pozadini vidjeti torbu u stilu 90-ih, a to je bila ‘Re-Nylon Re-Edition 2005 Shoulder Bag’ od Prade, a košta 950 funti.

Prilično lijepa kolekcija, mora se priznati.

 

druge vijesti