HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mlađa polusestra Kate Moss, također manekenka Lottie Moss, ima samo 26 godina ali to ne znači da nije probala Ozempic. Manekenka je u svome podcastu ispričala svoje stravično iskustvo s popularnim lijekom za dijabetes koji mnogi poznati (ali i ne tako poznati) koriste kako bi drastično smršavili.

Neću vam lagati. Probala sam. Prije nekoliko mjeseci nisam bila zadovoljna svojom težinom“, priznala je Lottie.

Sestra Kate Moss otkrila je da je na crno nabavila Ozempic

Imala sam prijateljicu i ona mi ga je mogla nabaviti. Bilo je to na neki način na crno. Neću lagati“, rekla je. “Bio je od liječnika, ali nisam otišla kod njega da mi to prepiše, izmjeri krvni tlak i obavi pretrage, što je ono što vam je potrebno kada idete na nešto poput Ozempica.”

Manekenka je izjavila da je količina koju je ona uzela “zapravo bila namijenjena ljudima koji imaju 100 i više kilograma“, a da je ona sama imala tek 50-ak kada ga je uzela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dream On with Lottie Moss (@dreamonpod)

To su male stvari za koje bih voljela da sam znala prije nego što sam ga uzela“, rekla je, ističući da ga je ubrizgala u nogu umjesto u trbuh kako bi se osjećala “manje bolesno“.

Bila je to najgora odluka koju sam ikad donijela, pa ako je ovo upozorenje ikome, molim vas, ako razmišljate o tome, nemojte. Nije vrijedno toga. Radije bih umrla bilo kojeg dana nego uzela to ponovno“, rekla je Moss.

Lottie Moss ispričala je stravično iskustvo iz bolnice u koju je došla dehidrirana zbog Ozempica

Osim što je imala “nezdrav pad” težine, Lottie je ispričala da bi povraćala, osjećala “toliku mučninu” i da se “nikada u životu nije osjećala tako bolesno” tijekom dva tjedna dok je uzimala kontroverzni lijek.

Zato je morala biti hospitalizirana.

Osjećala sam se tako bolesno jednog dana. Rekla sam prijateljici: ‘Ne mogu zadržati vodu. Ne mogu zadržati nikakvu hranu, nikakvu tekućinu, ništa. Moram ići u bolnicu. Osjećam se stvarno bolesno “, prisjetila se.

Medicinska sestra u bolnici joj je rekla da uzima pogrešnu količinu Ozempica, a na kraju je dobila napadaj kao rezultat toga koliko je bila dehidrirana nakon što su je prebacili u drugi dio bolnice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dream On with Lottie Moss (@dreamonpod)

To je iskreno bila najstrašnija stvar koja mi se dogodila u životu“, dodala je i poručila svojim obožavateljima.

Nadam se da to što govorim o ovome i na neki način govorim o svom iskustvu s tim, može biti lekcija nekim ljudima da se ne isplati. To je za dijabetes, nije za mršavljenje“, rekla je, “budite zadovoljni svojom težinom“.

Budite sretni što imate tijelo koje funkcionira i radi umjesto da ga izlažete tako nečemu. To može biti tako štetno u budućnosti za vaše tijelo“, zaključila je.

druge vijesti