HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sean “Diddy” Combs (54) jučer je uhićen. Reper i producent uhićen je u hotelu Park Hyatt na Manhattanu, a insajderi tvrde da ga je privođenje iznenadilo. Diddy već tjednima živi u hotelu, a posljednjih nekoliko mjeseci protiv njega se vodi istraga zbog seksualnog zlostavljanja i trgovine ljudima.

Njegov odvjetnik Marc Agnifilo objavio je izjavu u kojoj je istaknuo da se Diddy “dobrovoljno se preselio u New York prošli tjedan u očekivanju ovih optužbi” te da je spreman na suradnju s vlastima.

Reper Diddy uhićen je nakon niza tužbi

Sean ‘Diddy’ Combs glazbena je ikona, self-made poduzetnik, obiteljski čovjek pun ljubavi i dokazani filantrop koji je proveo posljednjih 30 godina gradeći carstvo, obožavajući svoju djecu i radeći na uzdizanju Afro-američke zajednice“, stoji u priopćenju. “On je nesavršena osoba, ali nije kriminalac.”

On je nevin čovjek koji nema što skrivati ​​i jedva čeka da skine ljagu sa svog imena na sudu”, završava priopćenje.

cassie diddy

Cassie je u tužbi tvrdila da ju je Diddy tijekom njihove veze redovito tukao i zlostavljao, a jednom ju je čak i silovao.FOTO: PROFIMEDIA

Podsjetimo, Diddyja je u studenome prošle godine bivša djevojka Cassie (Casandra Ventura) tužila zbog dugogodišnjeg zlostavljanja. Tvrdila je da ju je često tukao, prisiljavao na seksualne odnose s muškim prostitutkama te da ju je 2018., dok je pokušavala prekinuti njihovu vezu, silovao nakon što je provalio u njezin dom. Već dan nakon što je podnijela tužbu Cassie i Diddy su se izvansudski nagodili, a njegov odvjetnik tada je istaknuo da nagodba nije priznanje nedjela.

Ogroman je popis zlodjela zbog kojih je Diddy uhićen – više ga ljudi tuži

CNN je u svibnju objavio snimku iz 2016. na kojoj Diddy udara nogama i šakama Cassie u hodniku hotela u Los Angelesu. Reper se ispričao u videu na Instagramu u kojem je rekao da je njegovo ponašanje “neoprostivo” i da je otišao na terapiju. Video je kasnije uklonjen s njegove stranice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DJ Akademiks (@akademiks)

Prošloga je tjedna Diddy suočen s novom tužbom, ovaj put optužila ga je Dawn Richard, članice djevojačke grupe Danity Kane koju je Diddy osnovao u sklopu MTV-jevog reality showa Making the Band. Richard u tužbi tvrdi da ju je Diddy seksualno i fizički zlostavljao te da je svjedočila njegovom obiteljskom nasilju nad Cassie te zabavama punima droge na kojima su bile i maloljetne djevojke.

Još jedna osoba koja tuži Diddyja je Rodney Jones, producent njegovog zadnjeg albuma, koji tvrdi da ga je reper silio da mu nabavlja prostitutke te da sudjeluje u seksualnim orgijama s njima.

Diddy sve te optužbe, naravno, odbacuje.

druge vijesti