HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kao dijete, svijet se činio jednostavnim i punim mogućnosti. Majčin pogled, prepun ljubavi i divljenja, pratio je svaki korak i pružao osjećaj sigurnosti te poticao da se bez zadrške sjaji. No, odlaskom u svijet otkriveno je kako se Zemlja nevjerojatno brzo vrti i kako svi oko sebe žure, trudeći se uhvatiti taj neumoljivi ritam. U toj brzini, samo rijetki zastanu kako bi prepoznali i divili se nečijoj unutrašnjoj iskri.

Upravo zbog toga, mnogi se okružuju prijateljima, onima koji su u vrtlogu života prepoznali tu iskru te joj se približili kako bi ugrijali svoju dušu i uživali u njezinu sjaju. Takvi prijatelji postaju najčvršća podrška, zaštitni bedemi na životnoj tvrđavi.

Far Away Shine

Unutar tih bedema, iskra je slobodna i sigurna, ali izlaskom iz sigurne zone često se stavlja drugačije lice, a unutrašnje svjetlo skriva se duboko u nutrini. Mnoge je puta čuti da su ideje neostvarive, da planovi nisu realni i da se previše mašta. No, zaboravlja se da, ako se odluči biti dosljedno svoja i izvan sigurnih bedema, svijetu se može pokloniti nešto jedinstveno i neponovljivo.

Upravo takvu inspiraciju donosi novi miris iz Avonovog laboratorija – Far Away Shine. Najnovija nota iz poznate Avonove kolekcije mirisa predstavlja spoj senzualnih nota bibera i egzotične ispahanske ruže, drevnog i simboličnog cvijeta unutrašnjeg svjetla i blistavosti. Sve to zaokružuje zlatni mošus, kreirajući jedinstvenu inspiraciju u bočici. Far Away Shine osmišljen je kao miris koji budi unutarnju iskru i omogućuje da se zablista punim sjajem.

Jedna kap parfema Shine dovoljan je poticaj da se svijetu pokaže izuzetnost i zasjaji jače nego ikad prije. Testiran je da zadrži svoju svježinu i miris tijekom cijelog dana. Ovaj blistavi miris može se pronaći u Avonovom katalogu po cijeni od 20,90 €, kao pozivnica da se pridruži velikoj zajednici žena koje su se odvažile biti svoje i svijetu pokazati sve što znaju i mogu. Avon, poznat po podršci ženama na njihovom putu prema samostalnosti, donira dio prihoda od svakog prodanog proizvoda projektima za osnaživanje žena.

Far Away Shine

Pronađi ovaj miris u Avonovom katalogu po cijeni od 20,90 €.

druge vijesti