HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sandi Pego objavio je novi humorističan video na svojem Instagramu. Slavni influencer nasmijao je fanove svojim videom na kojem vježba.Borim se Borise!, napisao je u opisu svoje objave.

Naime, Sandi je vikao svojem treneru borim se dok je dizao vrlo teške utege.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

Sandi od početka godine naporno trenira, a to se vidi i na njegovoj fit figuri. Očigledno je da Sandi ozbiljno shvaća svoj fitness cilj, a njegov trener Stjepan Ursa je prava inspiracija za mišiće na njegovim rukama.

PROČITAJTE: Sandi Pego pokazao rezultate drastičnog treninga

Fanovi su u komentarima ispod videa pisali i svoje zanimljive anegdote.

“Boris mi je gym name”, “Ja na benchu zadnja serija dignem 5 puta idem na šesti stane na pol lagano spustim na prsa, dignem glavu svi sa slušalicama na ušima, reko nista idemo istovar, prvo ljeva strana pa desna, dižem se ja s klupe sa praznom šipkom kad evo majstor doletava “jesi dobro?” Ma ko puška sam buraz. Zato nikad ne stavljam osigurače da nebi bilo nismo znali”, “Hahahah koji ste carevi hahahah, ja sam imao stvarno takav slučaj u teretani,lik da se dokaže devojci natovari kilažu i kad je skinuo šipku s stalka ona mu pade na grudi i poče da se koprca, ja prvo odradim seriju,  ne ide da se prekida paonda da ga spasim ….šalim se odmah sam skočio i vratio šipku s tegovima na stalak hahahah”, “Boris je nezgodan ko kratka deka u teretani!! Imam slicnu anegdotu. Dok sam sluzio vojsku bila jedna djevojka s prezimenom Poplašen! Izađe zapovjednik i vikne; tko je ovdje poplašen neka ide odmah doma! Ona bogica istupila iz stroja. Zap. ju pita sta si ti istupila? Ona: pa ja se prezivam Poplašen i rekli ste da idem doma! Znaci umrli smo…”, pisali su.

druge vijesti