HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Indira Levak je poznata kao energična pjevačica koja je svojim glasom, stavom i jedinstvenom pojavom obilježila domaću glazbenu scenu. Njezina karijera započela je krajem devedesetih godina, kada je postala članica grupe Colonia, koja će kasnije postati sinonim za hitove, ples i nezaboravne nastupe. Od početka karijere, Indira je bila prepoznatljiva po svojoj strasti prema glazbi i snažnom vokalu, što joj je omogućilo da se istakne na sceni. Grupa Colonia bila je jedan od najpopularnijih glazbenih sastava u regiji, donoseći hitove poput “Sve oko mene je grijeh”, “Ti da bu di bu da” i “Za tvoje snene oči”.

Uz glazbene uspjehe, njezin osobni život uvijek je bio u središtu pozornosti javnosti. Indira se dvaput udavala; prvi brak nije uspio, ali je iz njega izašla jača i odlučnija da pronađe sreću. Drugi brak bio je s Miroslavom Levakom, s kojim je dijelila ne samo ljubav nego i profesionalni život, s obzirom na njihovu zajedničku strast prema fitnessu i zdravom načinu života. Miroslav je uvijek bio njezina podrška, partner koji je vjerovao u njezin uspjeh i stajao uz nju kroz sve izazove.

Miroslav Levak iznenadio poklonom

Nedavno su mediji izvještavali o njihovom razvodu, vijesti koje su iznenadile mnoge obožavatelje, ali i Indirine kolege iz svijeta zabave. Iako su se rastali, Indira i Miroslav ostali su u dobrim odnosima, što je danas rijetkost. Razvod nije donio gorčinu ni neprijateljstvo, već je bio rezultat zrelog razmišljanja i uzajamnog poštovanja. Njihova odluka da se rastanu nije bila laka, ali su oboje željeli sačuvati prijateljstvo i lijepe uspomene koje su dijelili. Dokaz njihovih dobrih odnosa je i cvijeće koje je Miroslav poslao Indiri danas za njezin rođendan.

Indira je ovaj poklon podijelila s obožavateljima putem društvenih mreža, dodavši emotikone koji oslikavaju zahvalnost i nježnost prema bivšem suprugu. Buket, koji je sadržavao predivne bijele ljiljane i ružičaste ruže, bio je simbol njihove prošle ljubavi, ali i njihovog sadašnjeg prijateljstva. Njih dvoje ostali su u kontaktu i nakon rastave, podržavajući jedno drugo u novim životnim poglavljima. Ovo cvijeće nije samo poklon, već i gesta koja pokazuje da ljubav može postojati u različitim oblicima, čak i nakon rastanka.

Proslava rođendana uz svoje najbliže

Današnji rođendan za Indiru je dan introspekcije i zahvalnosti. Iako se život mijenja, a okolnosti nas često vode u neočekivanim smjerovima, ona ostaje snažna, vedra i spremna za nove izazove. Proslavila je svoj poseban dan okružena obitelji i prijateljima, uživajući u trenucima sreće i radosti. Njezin stan ukrašen je cvijećem, darovima i porukama ljubavi koje su stizale sa svih strana. Obožavatelji su joj također slali čestitke putem društvenih mreža, podsjećajući je koliko je utjecala na njihove živote svojim pjesmama i pozitivnim duhom.

Indira je uvijek isticala koliko joj je važna obitelj i koliko cijeni ljude koji su uz nju u svakom trenutku. Danas, na njezin rođendan, prisjeća se svih lijepih trenutaka koje je provela s Miroslavom, kao i snage koju je pronašla u sebi nakon rastave. Njezina priča o ljubavi, rastanku i prijateljstvu pravi je primjer kako zrelost i razumijevanje mogu prevladati sve prepreke.

PROČITAJTE: Nakon 11 godina braka – Indira Levak se razvodi!

U svijetu u kojem se često čuje o ružnim rastavama i nesuglasicama između bivših partnera, Indira i Miroslav pokazuju da je moguće ostati u dobrim odnosima, poštujući zajedničku prošlost. Cvijeće koje joj je danas poslao podsjeća ih oboje na sve lijepe trenutke, ali i na to da je život uvijek pun novih mogućnosti i izazova. Indira je danas simbol moderne, samouvjerene žene koja se ne boji promjena, već ih prihvaća s osmijehom.

Rođendan nikad je bio ljepši

Danas, dok slavi svoj rođendan, Indira uživa u ljubavi svojih bližnjih, ali i u miru koji je pronašla u sebi. Ova nova životna faza donosi joj svježinu, a cvijeće koje joj je stiglo danas simbol je početka novog poglavlja u kojem će nastaviti koračati hrabro i s ljubavlju prema svemu što radi.

druge vijesti