HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Severina, najveća regionalna zvijezda i neosporna ikona estrade, ponovno je uspjela zapaliti internet svojim najnovijim objavama na Instagramu. Naime, poznata pjevačica je na svom profilu objavila dvije fotografije na kojima pozira u elegantnom kupaćem kostimu, a njezina figura oduševila je sve koji su ih vidjeli.

PROČITAJTE: Otkrivamo vam zahvaljujući kojim vježbama Severina dolazi do brutalnog tijela!

Severina, koja je rođena 21. travnja 1972. godine, proslavila je svoj 52. rođendan, a i dalje je u vrhunskoj formi. Na slici se vidi kako se ponosno pokazuje u kupaćem kostimu, što je izazvalo val pohvala i komentara od njenih obožavatelja. Bez obzira na svoje godine, Severina pokazuje da njezina figura i dalje može konkurirati i puno mlađim zvijezdama.

severina tijelo

Najveća regionalna zvijezda Severina srušila je internete

Internet je doslovno “planuo” zbog ovih fotki, a brojni obožavatelji, kolege i mediji su ispunili društvene mreže komplimentima. Svaka pohvala upućena Severini potvrđuje njezinu posvećenost zdravlju i izgledu, što je i dokaz da stariji ne znači i “stari” kada je riječ o estetici i atraktivnosti.

Na obje fotografije, Severina je u savršenoj formi s vidljivom energijom i samopouzdanjem. Njezina zavidna figura ne samo da oduševljava, već i inspirira mnoge da se posvete vlastitom zdravlju i kondiciji. Ovaj potez još jednom potvrđuje njezin status kao modne ikone i simbol ženske ljepote u svim godinama života.

PROČITAJTE: Veliki Severinin intervju za HELLO! – Moj duet iz snova bio bi s Bruceom Springsteenom, u autu slušam od Silvane do Nirvane

Osim što je svojim izgledom očarala fanove, Severina je također pokazala da godine nisu prepreka za postizanje zavidne forme i izgleda. Njeno samopouzdanje i mladenački duh su očiti, a njezina sposobnost da se suoči s izazovima i ostane na vrhu svjetske estrade pokazuje koliko je posvećena svojoj karijeri i osobnom razvoju.

PROČITAJTE: Žene kojima se divimo: Severina Vučković

Severina je svojim najnovijim objavama ponovno dokazala da je lider u industriji zabave i da, unatoč svim izazovima, još uvijek može biti u središtu pozornosti. Njezina hrabrost i predanost radu i izgledu čine je uzor mnogim ženama, ne samo u regiji već i diljem svijeta. U ovom trenutku, Severina je zasigurno i dalje jedna od najvažnijih figura na regionalnoj sceni, a njezina najnovija objava na Instagramu još jednom potvrđuje njezin status zvijezde.

severina tijelo

druge vijesti