HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Petra Nižetić odmara se u Šibeniku. Slavna fotografkinja objavila je ponovno živopisne fotografije na svojem Instagramu. Posvetila je ovu objavu upravo ovom nevjerojatnom gradu.

Š kao Šibenik! Ima nešto u ovom gradu koji me uvijek iznova oduševljava i uvijek mu se rado vraćam, započela je u opisu.

“Zadnjih je godina to najviše radi odličnih koncerata na @stmichaels_fortress, no nikada si ne uskratim hipnotizirajući pogled na najljepšu katedralu, šetnju uskim kaletama, posjet malim galerijicama, nezaobilazni @klub_azimut, a ovoga puta doživljaj je bio još posebniji jer smo odsjeli u prekrasnom @armerunhotel na samoj Rivi koji, osim što je prekrasno renoviran, ima najbolji doručak na svijetu”, dodala je.

Arsen uvijek, a pogotovo u Šibeniku! Nikad neću zaboraviti kad nas je ugostio u svojoj kući za Po ure torture, uspomene za cijeli život, zaključila je u objavi.

PROČITAJTE: Arsen, Čovjek kao ja oduševio Šibenik – održano prvo izdanje glazbenog događanja koje slavi velikog Arsena Dedića

Fanovi su bili oduševljeni viđenim.

“Sjajne slike grada u kojem sam provela četiri najljepše godine. Krešimirov grad ostao mi je u srcu ne samo zbog arhitekture nego i zbog vrlo živog kulturnog života u to doba u kojem sam i sama kao djevojčica sudjelovala”, “Baš mi je gušt vidjeti Šibenik kroz tvoj objektiv. Pozzz od šibenke”, “Stvarno imaš oko”, “Predivne fotografije”, pisali su očarano.

druge vijesti