HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Glazbenik koji je dugo bio poznat kao jedan od najboljih i „najzdravijih“ osoba u rock and rollu je ozbiljno razočarao fanove.

Frontmen Foo Fightersa i bivši bubnjar Nirvane Dave Grohl objavio je da je dobio dijete izvan braka. U objavi na Instagramu od 10. rujna, Grohl je napisao: “Nedavno sam postao otac nove kćeri, rođene izvan mog braka.”

Nastavio je s objašnjenjem da izvanbračna veza i dijete nisu uzdrmali njegovu predanost supruzi Jordyn Blum i njihovim trima kćerima. “Volim svoju ženu i svoju djecu i činim sve što mogu da povratim njihovo povjerenje i zaradim njihov oprost.” Također je naznačio da će biti prisutan u životu svoje nove kćeri: “Planiram joj biti roditelj pun ljubavi i podrške.”

Dave Grohl i supruga drže se podalje od svjetala reflektora

Ovo je rijetka objava za Grohla, koji od društvenih mreža ima samo Instagram, a i na njemu je otkako je otvorio profil objavio samo 22 posta, od kojih u 20 reklamira svoje memoare iz 2023. Ipak, često se pojavljuje na fotografijama objavljenim na Instagram računu Foo Fightersa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Foo Fighters (@foofighters)

Grohlova supruga s kojom je u braku više od 20 godina, Jordyn Blum, bivši je model i producentica na MTV-u. Jordyn se drži podalje od svjetala reflektora čak i više od supruga, ali je surađivala na nekoliko projekata Foo Fightersa, uključujući pojavljivanje u spotu za pjesmu “White Limo” iz 2011. i režiranje spota za pjesmu “Walking a Line” iz 2002. ”

Dave Grohl ima tri kćeri, najstarija je također glazbenica

Dave i Jordyn imaju tri kćeri, Violet Maye (rođena 2006.), Harper Willow (rođena 2009.) i Opheliju Saint (rođena 2014.). Violet, koja ima 18 godina,  i sama je glazbenica i nekoliko je puta nastupala s ocem na koncertima Foo Fightersa, uključujući i prošlogodišnji Glastonbury.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Foo Fighters (@foofighters)

Dave Grohl nedavno je imao „skandal“ kada je insinuirao da prateći bend Taylor Swift ne svira uživo na njezinom Eras Touru. To je naravno izazvalo bijes Swiftiesa koji su ga napali na društvenim mrežama. Ipak, u usporedbi s ovim skandalom to se sada čini potpuno nebitnim.

 

druge vijesti