HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nakon dugog toplog ljeta, bezbrojnih party-a i odlične atmosfere, priprema se vrhunski završni party u Splitu na kojem će glavna zvijezda biti David Morales. Legenda house glazbe, dobitnik prestižnog Grammy-a te jedan od najpoznatijih svjetskih producenata i mixera, vraća se u Split 14. rujna kako bi svojim poznatim hitovima zapalio publiku. Ovim završnim party-em organizatori žele zahvaliti svojim gostima na uzbudljivoj sezoni, a ulaz je slobodan za sve koji žele uživati u još jednom ljetnom party-u.

David Morales remiksirao je i producirao više od 500 izdanja za izvođače poput Mariah Carey, Arethe Franklin, Michaela Jacksona, Janet Jackson, Spice Girls, Erica Claptona, Seala, Pet Shop Boysa, U2, Donne Summer, Whitney Houston, Selene i Jamiroquai. Nastupao je u mnogim klubovima diljem svijeta i osvojio prestižnu Grammy nagradu.

Ove godine, događaji su uključivali nastupe legende house glazbe, njemačkog DJ-a Tom Novya, koji je složio vrhunski line-up i time postavio Split na svjetsku party mapu. Na ljetnim party-ima su nastupali Aaron Sevilla, Maxi Meraki, Ashibah, Mont Rouge, Am I Right, Sparrow & Barbossa i Raffa Guido. Timeless partiji DJ-a Tom Novya održavali su se nedjeljom uz goste poput pjevačica Alexandrea Prince i Abigail Bailey, Mirsultan Percussion, DJ Nikifora, Mr. Mikea, dok je svakodnevnu zabavu pružao resident DJ, DJ Jorgos Mitropetros.

Pripremite se za nezaboravnu noć dok završavamo ljetnu sezonu u velikom stilu! Pridružite nam se 14. rujna na epskom Closing Partyju s Davidom Moralesom, uz nastupe Toma Novya, Jorgosa Mitropetrosa, Lukasa Lovea i Mirsultana Percussiona. Party počinje u 15 sati i traje do kasnih večernjih sati. Ovo je događaj sezone koji ne želite propustiti!

druge vijesti