HELLO
HELLO! #HelloItsMe

David Banda zavladao je New York Fashion Weekom. Madonnin 18-godišnji sin imao je veliki debi kao model na Tjednu mode u New Yorku tijekom predstavljanja kolekcije za proljeće 2025. brenda Off-White.

Nosio je raznobojni karirani prsluk, plisirane hlače i crne japanke, uz srebrne upečatljive naušnice i crne rukavice na prstima.

Nekoliko je slavnih osoba gledalo Bandu kako hoda modnom pistom, uključujući pop zvijezdu Camilu Cabello, olimpijku Suni Lee i glumicu Issu Rae, piše People.

Madonna već dugo priča o tome kako je David Banda strastven prema modi

Bandina poznata majka također ga je podržala, a slavna Madonna pojavila se i na after-partyju revije. 66-godišnja pjevačica pojavila se na afteru u trapericama, prugastoj majici dugih rukava i sunčanim naočalama.

david banda

David je prošetao pistom za brend Off-White.FOTO: Getty

Madonna je ranije govorila o Bandinoj strasti prema modi, na primjer u kolovozu 2022. tijekom gostovanja kod Jimmyja Fallona. “Može odjenuti bilo koju odjeću i izgledati otmjeno“, rekla je glazbena ikona.

To je stvarno iritantno. On nosi moju odjeću i bolje izgleda u njoj. Može čak nositi haljinu i izgledati odlično.”

David je Madonnin sin s kojim ona ima najviše toga zajedničkoga

Iste godine, majka i sin pokazali su sličan stil kada su se pojavili na meču za svjetskog boksačkog prvaka u lakoj kategoriji. Banda je tada odjenuo crvenu haljinu s Adidasovim prugama sa strane, dok je Madonna odjenula predimenzioniran sako i hlače ovog atletskog brenda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 💎My love… (@madonnatraining)

Banda ima posebno mjesto u srcu slavne pjevačice budući da je ranije pričala o njihovoj posebnoj vezi.

On je taj s kojim imam najviše zajedničkog”, rekla je za britanski Vogue 2019. “Osjećam se kao da me razumije; ima više mog DNK nego bilo koje moje dijete.”

Madonna je posvojila Bandu s bivšim suprugom Guyem Ritchiem 2008.

Hitmejkerica je i majka Lourdes (27), Rocca (24), Mercy (18) te blizanki Stelle i Estere (12).

druge vijesti