HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U srpnju je svijet glazbe potresla vijest o iznenadnoj smrti pokćerke jednog od najpoznatijih rock gitarista svih vremena Slasha (Guns’n’Roses), Lucy-Bleu Knight, a sada su poznati detalji. Lucy-Bleu si je oduzela život 19. srpnja, a pronađeno je nekoliko poruka.

Paket oproštajnih poruka pronađen je na pomoćnom stoliću u glavnoj prostoriji”, stoji u izvješću mrtvozornika, prema New York Postu.

Kći slavnog gitarista Slasha dugo se borila s mentalnim zdravljem

Prema obitelji, nije imala prethodnih pokušaja samoubojstva, ali je imala suicidalne ideje.”

Knight je također imala “medicinsku povijest nedijagnosticiranih mentalnih bolesti“, a njezina je obitelj izjavila da je “bila paranoična i imala halucinacije“, prema izvješću.

Ove godine dvaput je bila prisilno hospitalizirana zbog mentalnoga zdravlja.

Prema izvješću, njezino je tijelo izvučeno iz kupaonice stana u Los Angelesu koji je rezervirala preko Airbnba na četiri dana. Trebala se odjaviti 15. srpnja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slash (@slash)

Upravitelj imanja pokušao joj je poslati poruku mnogo puta i “nije mogao pristupiti ulaznim vratima” kuće prije nego što je nazvao hitnu službu.

Kada su policajci stigli 19. srpnja, “primijetili su otpor koji su opisali kao ‘usisavanje’ prilikom otvaranja ulaznih vrata jedinice.”

Kada su otvorili zaključana vrata, policajci su primijetili rukom ispisani znak koji je očito bio namijenjen onima koji prvi uđu u prostoriju koji ih upozorava na prisutnost otrovnoga plina“, nastavlja se u izvješću.

Policajci su se odmah povukli iz kuće i pozvali pomoć nakon što su otkrili miris otrovnih kemikalija.”

Na mjestu događaja vatrogasci su pronašli smrtonosne doze sumporne kiseline, klorovodične kiseline, cerijevog hidroksida i natrijevog tiosulfata.

U Lucy-Bleuinom novčaniku pronađeni su i antidepresivi.

Kći slavnog gitarista bila je strastveni sanjar

Utvrđeno je da je uzrok smrti trovanje sumporovodikom. Ovaj plin može biti smrtonosan ako mu je osoba izložena dulje vrijeme.

Slash (59) je 21. srpnja putem Instagrama oplakivao svoju pokćerku, rekavši da je “preminula u miru“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy-Bleu Knight (@lulubleuu)

Lucy-Bleu je bila talentirana umjetnica, strastveni sanjar i šarmantna, draga, slatka duša”, napisao je gitarist Guns N’ Rosesa.

U to je vrijeme zamolio obožavatelje za privatnost i da ne nagađaju o uzroku njezine smrti jer “oni tuguju i procesuiraju ovaj razarajući gubitak.”

druge vijesti