HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pjevačica Selena Gomez u emotivnom intervjuu za Vanity Fair otkrila je da zbog zdravstvenih problema neće moći roditi vlastitu djecu. “Nikada nisam ovo rekla, ali, nažalost, ne mogu nositi svoju djecu. Imam brojne medicinske probleme koji bi ugrozili moj život i život djeteta. To je nešto zbog čega sam tugovala neko vrijeme,” izjavila je.

Glazbenica boluje od lupusa, autoimune bolesti u kojoj imunološki sustav postaje hiperaktivan te napada normalno i zdravo tkivo, i bori se s bipolarnim poremećajem, a lijekovi koje koristi za kontrolu bolesti dodatno povećavaju rizike za trudnoću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Unatoč tome, Selena ostaje optimistična i zahvalna što danas postoje mogućnosti poput surogatstva i posvojenja, te je spremna krenuti tim putem da ostvari san o majčinstvu. “Smatram blagoslovom što postoje divni ljudi voljni sudjelovati u surogatstvu ili posvojenju. Zahvalna sam na tim alternativama za ljude koji žele postati roditelji, uključujući mene,” istaknula je.

PROČITAJTE: Zaljubljena preko ušiju – Selena Gomez objavila hrpu novih fotografija na kojima se mazi s dečkom

Trenutno je u vezi s glazbenim producentom Bennyjem Blancom, s kojim je surađivala na hitovima poput “Same Old Love”. Iako su nedavno pokrenute glasine o njihovim zarukama, par još nije službeno potvrdio te vijesti. Benny je u ranijem intervjuu izjavio da želi brak i obitelj sa Selenom, a ona ga opisuje kao “potpuno svjetlo” u svom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

druge vijesti