HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna glumica i producentica Reese Witherspoon 2023. godine objavila je da se razvodi od Jima Totha nakon 11-godina braka, a 2024. godina donijela joj je novu sreću u ljubavi. 48-godišnja Reese Witherspoon snimljena je s muškarcem s kojim je uplovila u novu romansu na ulicama Los Angelesa, a mediji su požurili kako bi doznali tko je novi dečko Reese Witherspoon.

Riječ je o 56-godišnjem Nijemcu Oliveru Haarmannu, a par je potvrdio svoju romantičnu vezu jednostavnim činom držanja za ruke.

Reese Witherspoon hello magazine croatia hrvatska novi dečko Reese Witherspoon

Novi dečko Reese Witherspoon potpuna je suprotnost njezinim bivšima

Financijski stručnjak i američka oskarovka viđaju se već neko vrijeme, a on je potpuna suprotnost njezinim bivšim partnerima. Oliver je 1990. diplomirao povijest i međunarodne odnose na Sveučilištu Brown, a 1996. stekao MBA na Harvard Business School.

PROČITAJTE: Lana Del Rey napokon potvrdila novu romansu – Pogledajte s kime je uočena nakon tajnog vjenčanja!

Bio je dugogodišnji partner u globalnoj tvrtki za investiranje Kohlberg Kravis Roberts & Co. Ltd., a 2010. godine osnovao je svoju tvrtku Searchlight Capital Partners.

On je bio u braku jednom, s Malom Gaonkar, također iz financijskih krugova, a Reese Witherspoon dva puta – s glumcem Ryanom Phillipeom, s kojim ima dvoje djece i s glumcem Jimom Tothom.

Novi dečko Reese Witherspoon sa slavnom glumicom obilazi dobrotvorne zabave i gala događanja rezervirana za elitu, a prvi put su zajedno viđeni ljetos, kad su helikopterom zajedno stigli na jedno događanje.

Reese Witherspoon hello magazine croatia hrvatska novi dečko Reese Witherspoon

 

druge vijesti