HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Katy Perry (39) podijelila je video na Instagramu u kojem se našalila sa zaručnikom Orlandom Bloomom o svojoj ljubavi prema njemu. Ova kosa nije stvarna, ali moja ljubav prema tebi jest, našalila se Katy dok ju je skidala.

Kao odgovor, glumac iz “Pirata s Kariba” (47) stajao je u tišini s otvorenim ustima. U ostatku objave, Perry je podijelila trenutke provedene na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu 2024., gdje je par prisustvovao premijeri Bloomovog novog filma The Cut.

@katyperry♬ original sound – Katy Perry

Za događaj je pjevačica nosila dvodijelni outfit s crnom sjajnom suknjom koja je imala traku omotanu oko ramena. Uparila ga je sa srebrnim nakitom i dramatičnom šminkom.

Glumac je, s druge strane, odabrao crni sako i hlače uz krem dolčevitu.

“Ne mogu biti ponosnija na ogroman fizički i mentalni trud koji je uložio u ovu ulogu (vidjet ćete…)”, izjavila je Katy.

PROČITAJTE: Katy Perry otkrila šokantnu intimnu nagradu za Orlanda Blooma

Film The Cut prati boksača koji mora izgubiti značajnu količinu kilograma kako bi se natjecao. Orlando je za PEOPLE izjavio da je promjena njegovog izgleda za tu ulogu “preplašila” Katy Perry.

Dodao je da je bio “vrlo gladan i nervozan” dok je radio na projektu. “Posljednja tri tjedna u Londonu, prije nego što smo počeli snimati, jeo sam samo tunu i krastavce,” objasnio je.

Također je rekao da je na filmu surađivao s nutricionistom koji ga je držao na “strogoj dijeti.” “Snimanje smo započeli kad sam bio na najnižoj težini, a onda sam postupno dobivao na težini kako je snimanje odmicalo,” detaljno je objasnio slavni glumac.

druge vijesti