HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Borna Kotromanić provodi ljeto iz snova, dijeleći sa svojim obožavateljima vruće trenutke na Instagramu. Poduzetnica je zračila neodoljivim šarmom dok je pozirala na brodu, podižući ruke u znak čiste radosti i pozitivne energije.

Na otoku Hvaru, ispred dramatičnih Crvenih Stijena, Borna je odabrala zavodljiv outfit koji je potpuno raspametio njezine fanove.

Crne sunčane naočale savršeno su nadopunile kratku bijelu majicu s puf rukavima, ističući njezin savršeno isklesani trbuh.

Ali ono što je posebno zapalilo strasti bile su njezine senzualne gaćice s plavim srcem na bijeloj tkanini, detalj koji nije mogao proći nezapaženo.

Svaki pokret njezinog tijela bio je poput igre zavođenja, naglašavajući njezinu prirodnu eleganciju i senzualnost.

PROČITAJTE: Kim objavila seksi fotku i egoistično zaključila da bi hodala sama sa sobom!

Borna se ne libi pokazivati svoje seksi tijelo, a svakodnevno oduševljava fanove nekim novim outfitom koji ne prepušta previše toga mašti.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024