HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Salma Hayek poklonila je obožavateljima nešto posebno za svoj 58. rođendan!

Meksička glumačka zvijezda jučer je napunila je 58 godina, a tim povodom pokazala je da ljeto još uvijek nije gotovo – barem za nju.

Rođendanski bikini dump, sretan mi 58. rođendan! P.s ništa od ovoga nije vraćanje u prošlost,” glumica je napisala u opisu objave u kojoj je podijelila niz svojih fotografija u različitim bikinijima dok se odmara na jahti.

Salma Hayek u bikiniju proslavila 58. rođendan i pokazala da uživa u životu

Na prvoj fotografiji Salma je stajala sa zalaskom sunca i morem kao pozadinom dok je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu jarkih boja s dubokim dekolteom. Dodala je slamnati šešir, crne sunčane naočale i zlatne naušnice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Na drugim fotografijama Salma se odmara na jahti i gleda u kameru u raznim kupaćim kombinacijama, uključujući i jednu fotografiju s leđa na kojoj upravlja jahtom.

Ukupno je fanove počastila s čak 18 fotografija, a na svakoj se vidi da u životu naprosto – uživa.

Salma Hayek također je fanovima otkrila koju pjesmu sluša cijelo ljeto

Još ranije objavila je snimku s jahte kojom je obilježila ovogodišnje ljeto.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

“Ovo je bila moja pjesma ljeta za 2024.”, napisala je uz video na kojem pleše uz pjesmu “Beso (Fruta Fresca)” kolumbijskih latino pop izvođača Carlosa Vivesa i Wakyina. Obojica su bili oduševljeni što ih je ovime promovirala, a Wakyinov komentar vjerojatno dijele mnogi drugi fanovi slavne glumice – nakon što je podijelio video, napisao je jednostavno „La Reina“, odnosno „kraljica“.

druge vijesti