HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Millie Bobby Brown jedna je od najtraženijih mladih glumica, nedavno je objavila da će se udati za svog dečka Jakea Bongiovija koji ju je zaprosio pod vodom, a uz to svako malo izbacuje neke novitete pod svojim brendom Florence by Mills. Do sad je predstavila kozmetiku, kavu i odjeću, a sad su na red stigle i naočale Millie Bobby Brown. U suradnji s brendom Specsavers glumica i mlada poduzetnica osmislila je niz dioptrijskih i sunčanih naočala od kojih su neke u njezinoj zaštitnoj ljubičastoj boji.

Millie Bobby Brown hello magazine croatia hrvatska naočale Millie Bobby Brown

Naočale Millie Bobby Brown stižu u raznim izdanjima

Kolekcija sadrži 12 svježih optičkih okvira u raznim bojama i modelima, a dok dioptrijske naočale imaju retro “knjižničarski izgled” dok sunčane naočale stižu u popularnom izdanju u stilu devedesetih.

PROČITAJTE: Millie Bobby Brown otkrila da ju je sin Bon Jovia zaprosio pod vodom

Sama Millie u priopćenju za tisak kaže: “Bilo mi je jako važno da svaki komad u liniji omogući nositeljima da se izraze, slave svoju individualnost i osjećaju se samouvjereno i slobodno u vlastitoj koži. Izuzetno sam uzbuđena što konačno dijelim asortiman i nadam se da volite nositi komade koliko i ja.”

Millie Bobby Brown hello magazine croatia hrvatska naočale Millie Bobby Brown

Ova je kolekcija u osnovi Florence By Mills njega kože u optičkom obliku, govori glumica, razmislite o mliječnom žele gelu za čišćenje, ali za vaše oči, koji dolazi u mat teksturama i teksturama visokog sjaja.

naočale millie bobby brown hello magazine croatia hrvatska

“Kolekcija sažima pozitivnost i samoizražavanje i uzbuđeni smo što vidimo naše kupce kako eksperimentiraju sa šarenim bojama, mješovitim teksturama i razigranim okvirima kako bi pronašli stil koji im odgovara, omogućujući im da izraze svoju individualnost i jedinstveni stil”, naglašavaju iz tvrtke Specsavers. 

naočale millie bobby brown hello magazine croatia hrvatska

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024