HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Stigla je lijepa vijest sa švedskog dvora. Švedska princeza Sofia trudna je i sa svojim suprugom princom Carlom Philipom čeka četvrto dijete. Švedska kraljevska palača podijelila je sretnu vijest da princ Carl Philip i princeza Sofia očekuju svoje četvrto dijete i to u objavi na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prinsparet (@prinsparet)

Vijest da je švedska princeza trudna razveselila je javnost

U objavi na Instagramu švedski dvor je otkrio da je 39-godišnja princeza Sofia “dobro” i da dijete treba roditi u veljači 2025. Dodano je da neće biti promjena u Sofijinom rasporedu ove jeseni. Trudnica se osjeća dobro pa će odraditi sve obveze iz rasporeda prema planu.

PROČITAJTE: Kraljevski mališani – Sin princeze Sofije razgalio srca Šveđana simpatičnim potezom

Najava dolazi samo dva dana nakon što su 45-godišnji princ Carl Philip i princeza Sofia prisustvovali vjenčanju norveške princeze Märthe Louise i šamana Dureka Verretta u Geirangeru u Norveškoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prinsparet (@prinsparet)

Paru su se pridružili sestra Carla Philipa, prijestolonasljednica Victoria i njezin suprug, princ Daniel.

Princeza Sofia i princ Carl Philip već imaju troje mališana

Carl Philip i Sofia, koji su se vjenčali u Stockholmu 2015., već su roditelji trojice sinova – princa Aleksandra (8), princa Gabriela (7) i princa Juliana (3).

Obitelj je nedavno proslavila sedmi rođendan srednjeg sina Gabriela 31. kolovoza, a ponosni roditelji, Carl Philip i Sofia, podijelili su slatku fotografiju svog nasmijanog plavokosog i plavookog sina, napisavši: “Danas naš voljeni Gabriel puni 7 godina”. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prinsparet (@prinsparet)

Dječak će biti osmi u redu za prijestolje iza svog starijeg brata Juliana, a djevojčica ili dječak neće biti nazvani HRH, u skladu s odlukom koju je donio kralj Carl XVI. Gustaf 2019.

Nije poznato nosi li ovaj put princeza Sofia djevojčicu ili dječaka.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024