HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Brad Pitt i Ines de Ramon osvanuli su na crvenom tepihu u Veneciji, prvi put otkako su prohodali. Slavni glumac i dizajnerica nakita izgledali su sretno i zaljubljeno na slavnom festivalu na koji su stigli djelatnici filmske industrije sa svih krajeva svijeta. Dok je Brad Pitt izgledao markantno u potpuno crnom izdanju, njegova 26 godina mlađa djevojka blistala je u uskoj bijeloj haljini maksi duljine koja je istaknula njezinu zavidnu figuru. Kad je došlo vrijeme za službeno fotografiranje, Ines de Ramon se povukla i dopustila svom slavnom dečku da još jednom doživi svoj zvjezdani trenutak.

Brad Pitt i Ines de Ramon, Venecija

Brad Pitt i Ines de Ramon stigli na premijeru filma “Wolfs”

60-godišnji Brad Pitt i 34-godišnja Ines de Ramon na Filmskom festivalu u Veneciji pojavili su se kako bi prisustvovali premijeri filma “Wolfs” u kojem se glumac udružio s najboljim prijateljem Georgeom Clooneyjem.

PROČITAJTE: Glumi od 80-ih, a u razvodu je dobio više od Jennifer Aniston – Koliko je zapravo bogat Brad Pitt?

U filmu se radi o dva profesionalca za zataškavanje zločina koji su unajmljeni da prikriju tragove zločinačkih radnji, a sasvim su neočekivano primorani raditi zajedno.

Brad Pitt i Ines de Ramon, Venecija

Na premijeru filma Brad Pitt je stigao u odijelu modne kuće Louis Vuitton, sa širokim zvonolikim hlačama i crnom majicom, a Ines je odjenula asimetričnu bijelu haljinu koju je upotpunila zlatnim sandalama.

Par se na crvenom tepihu i izvan njega družio s Georgeom Clooneyem i njegovom suprugom Amal koja je blistala u predivnoj, blijedo žutoj haljini.

George i Amal, Brad Pitt i Ines de Ramon, Venecija

Brad Pitt i Ines de Ramon u vezi su od 2022.

Brad Pitt i Ines de Ramon prvi put su snimljeni zajedno na Bonovom koncertu u Los Angelesu 2022. godine kad su već bili nekoliko mjeseci u vezi.

Zatim su otišli na nekoliko luksuznih odmora zajedno, a nedugo nakon toga su počeli živjeti zajedno.

Ines de Ramon prije je bila udana za glumca Paula Wesleyja iz serije “Vampirski dnevnici”.

 

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024