HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Reality TV zvijezda Kim Kardashian javno je izrazila svoje mišljenje o romansi o kojoj svi govore – onoj između Taylor Swift i Travisa Kelcea, pozivajući na potencijalnu zabranu pop superzvijezdi da prisustvuje utakmicama američkoga nogometa!

Kimini komentari potaknuli su žestoku raspravu među obožavateljima Taylor Swift i ljubiteljima sporta.

Zašto Kim Kardashian misli da bi Taylor trebalo zabraniti dolazak na Travisove utakmice

Naime nakon što se prošle sezone saznalo da su Taylor i Travis u vezi, ona se počela sve više pojavljivati na utakmicama njegovih Kansas City Chiefsa, što je izazvalo ogromnu pozornost javnosti.

Njezin visokoprofilni status i ogromna baza obožavatelja nedvojbeno su dodali dodatan sloj uzbuđenja NFL sezoni. Međutim, Kim Kardashian vjeruje da je Taylorina prisutnost velika smetnja za igrače i tim, što potencijalno utječe na njihovu izvedbu na terenu.

taylor kim

Taylor Swift na tribinama često podržava Travisa zajedno s njegovom majkom Donnom.FOTO: Profimedia

U nedavnom intervjuu, Kardashian je izrazila svoju zabrinutost, izjavivši: “Iako se divim talentu Taylor Swift, mislim da njezina prisutnost na NFL utakmicama postaje značajna smetnja. Igrači se moraju usredotočiti isključivo na igru, a stalna pozornost na slavnu osobu može poremetiti njihovu koncentraciju.”

Taylor Swift na tribinama je “loš utjecaj” na utakmicu?

Kim je dodatno naglasila svoju tvrdnju označivši Taylor kao “loš utjecaj“, sugerirajući da bi njezina moć zvijezde mogla negativno utjecati na ukupnu atmosferu u ligi.

Njezini komentari izazvali su mnogo kritika i podrške, a obožavatelji su podijeljeni po tom pitanju.

taylor kim

Neki fanovi misle da je Kim Kardashian u pravu, dok drugi misle da govori gluposti.FOTO: Profimedia

Pristaše Kardashianke tvrde da bi NFL trebao dati prioritet integritetu lige, a Taylorina prisutnost potencijalno bi mogla stvoriti nepravednu prednost za Chiefse. S druge strane, Swiftini obožavatelji i mnogi neutralni promatrači vjeruju da su kritike neutemeljene i da je dolazak pop zvijezde na utakmice jednostavno znak podrške njezinom dečku.

druge vijesti