HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna glumica Meg Ryan uslikana je u srijedu u rijetkoj situaciji – izlasku sa svojom 20-godišnjom kćeri Daisy u New Yorku.

Kraljica romantičnih komedija iz 90-ih i njezina kći viđene su kako pregledavaju knjige u knjižari prije nego što su otišle u kupovinu odjeće. Izgledale su opušteno i sretno.

Meg Ryan i kći prošetale su New Yorkom i otišle u shopping

Meg Ryan (62) bila je šik u običnom bijelom topu dugih rukava i crnim hlačama. Svoj udoban look upotpunila je crnim tenisicama i torbom preko ramena.

Daisy je pak nosila top s printom leptira i plave traperice s crnim remenom. Dodala je bijele tenisice i stavila nekoliko narukvica.

meg ryan

Meg je posvojila Daisy iz Kine 2006. kada je ova imala oko 2 godine.

Uvjerena sam u magiju zbog naše veze. Bilo nam je suđeno”, izjavila je glumica za Glamour u prosincu 2023. o svojoj vezi s Daisy.

Meg Ryan osim posvojene kćeri ima i sina koji je glumac

Meg također ima i biološko dijete – 32-godišnjeg sina Jacka kojega je dobila s bivšim suprugom, glumcem Dennisom Quaidom. Ona i Quaid (70) su bili u braku deset godina, od 1991. do 2001.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jack Quaid (@jack_quaid)

Jack Quaid krenuo je roditeljskim stopama te je postao zapaženi glumac, kojega smo mogli gledati u više filmova, poput prošlogodišnjeg Oppenheimera, a ima jednu od glavnih uloga u superherojskoj TV seriji The Boys.

Što se tiče Daisy, o njoj nije poznato mnogo, pa ni to ima li glumačkih planova. Jedino je poznato da je trenutno studentica.

 

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024