HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Christina Applegate ima vrlo tipičan odnos sa svojim TV ocem Edom O’Neillom: krivi ga i za najbolje i za najgore strane svoje osobnosti..

U posljednjoj epizodi podcasta MeSsy, koji vode Christina i Jamie-Lynn Sigler (koja se proslavila također ulogom TV kćeri, Meadow Soprano u Obitelji Soprano) Christina je u goste pozvala upravo Eda O’Neilla. Zajedno su se prisjetili vremena koje su proveli u hit sitcomu i kako se njihov odnos razvijao nakon što je serija prestala s emitiranjem 1997.

Ne znam ni kako objasniti tu osobu”, započela je Applegate. “On me je odgojio, pa ako ti se nešto ne sviđa kod mene, on je kriv. Ako ti se nešto sviđa na meni, također je on kriv.”

Christina Applegate i Ed O’Neill još uvijek se redovito čuju

Dodala je: “Godine i godine mog života provela sam s ovim čovjekom i on je nevjerojatan glumac. On je nevjerojatno ljudsko biće.”

Dok je dvojac potvrdio da su bili bliski tijekom snimanja, Christina je izjavila da je radosna zbog načina na koji je njihova veza sazrela.

Sada mi se sviđa naša veza, Eddie“, rekla je. “Na primjer, naš sadašnji odnos, kada ja imam 52 godine i činjenica da ti i ja možemo razgovarati na telefon satima i hihotati se i razgovarati o svemu. Puno razgovaramo. S tobom razgovaram više nego s bilo kim drugim preko telefona. Mrzim razgovarati na telefon, ali s tobom se uvijek dogovorim za dugi razgovor’.

Ed O’Neill prisjetio se kako je izgledao rad na popularnoj seriji.

Pa, Christina je, prije svega, bila sjajna“, rekao je. “Većina ljudi to zna, ona ima fotografsko pamćenje pa je znala sve retke prije nego što ih je itko uopće mogao pročitati. A ona je bila pravi profesionalac. Bilo je sjajno raditi s njom… Smiješno. Ja sam, s druge strane, s vremenom izluđivao Christinu iz mnogo razloga.”

Christina je uskočila i rekla da je prošla kroz mnogo toga u svojim tinejdžerskim godinama, uključujući posljedice majčine dijagnoze raka i svoje borbe s poremećajem prehrane, zbog čega se često izolirala od svojih kolega.

Mislim da sam se samo pokušavala održati”, objasnila je. “A Eddie zna da sam prošla kroz toliko stvari u svom životu da sam se pomalo raspadala. Moj način da se održim na okupu je nekako držanje ove vrste oklopa.”

No, dodala je, O’Neill je bio prisutan kad ga je trebala. “Sve je prošao sa mnom”, rekla je. “Rak moje mame i druge stvari.”

Christina Applegate odrasla je snimajući Bračne vode

U seriji Bračne vode (Married… With Children), na početku serije 15-godišnja Christina Applegate glumila je Kelly Bundy, površnu i glupavu kći tinejdžericu Ala Bundyja (O’Neill) i Peggy Bundy (Katey Sagal). Uz njih član obitelji bio je i David Faustino kao perverzni sin Bud.

Serija, koja je pratila disfunkcionalnu obitelj u predgrađu Chicaga, ostaje jedan od najdugovječnijih sitcoma u Americi, s ukupno 259 epizoda u 11 sezona emitiranja.

Svih ovih godina kasnije, Applegate otkriva ne samo da je obitelj Bundy i dalje u kontaktu, već se na neki način osjeća bliskijom s njima nego prije.

Ne prođe puno vremena a da se netko s nekim ne čuje”, ispričala je. “Eddie i ja, kao što sam rekla, on i ja smo jedini koji cijelo vrijeme razgovaramo telefonom. Katey je jednom došla i legla sa mnom u krevet. Često viđam Davea. Djeca su nam neko vrijeme išla u istu školu.”

Obraćajući se izravno O’Neillu, nastavila je: “Kao da ste vi moja obitelj. Vi ste stvarno moja obitelj. I budući da sam bila malo dijete i odrastala od 15. do 24. godine s vama, držite veliki dio mog srca. Cijenim vas više nego bilo koga drugog.”

druge vijesti