HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Swiftiesi su uvjereni da se dečko Taylor Swift Travis Kelce pojavljuje u njezinom novom spotu za pjesmu “I Can Do It With a Broken Heart”, koji je premijerno prikazan u utorak.

Video se sastoji od snimki Taylor Swift (34) na probama za turneju Eras Tour, a obožavatelji vjeruju da Kelcea (34) mogu vidjeti u pozadini.

Novi spot Taylor Swift sadrži misterioznog muškaraca u pozadini – je li to Travis?

U pozadini spota vidi se mutan muškarac koji sjedi za stolom u majici s dugim bijelim rukavima i crnim hlačama i čini se da ima bradu.

Korisnici društvenih mreža proslavili su sportašev “debi u spotu“, a jedan je napisao da je Travis “uspio upasti u spot Taylor Swift u svojoj prvoj godini“.

Neki su se pitali kako su fanovi uopće primijetili misterioznog čovjeka, a jedan je pitao šale li se obožavatelji.

Jedan Swiftie se našalio: “Tražio sam ga u cijelom prokletom videu!! LOL.”

Travis se već pojavio na pozornici s Taylor

Ovaj spot izašao je dva mjeseca nakon što je Kelce prvi put nastupio na pozornici tijekom jednog od njezinih koncerata, što se dogodilo na stadionu Wembley u Londonu.

Igrač američkog nogometa se pridružio svojoj djevojci tijekom nastupa u lipnju.

Kelce je kasnije priznao da je iznenađenje za fanove bila njegova ideja.

Pomislio sam, ‘Kako bi bilo zabavno da se samo pojavim na motoru tijekom nastupa?’”, prisjetila se NFL zvijezda u svom podcastu “New Heights” u srpnju. “Počela se smijati i rekla je: ‘Bi li ti stvarno bio spreman za tako nešto?’

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Rekao sam ‘Vidio sam nastup dovoljno puta. Mogla bi me staviti da radim ovdje,” nastavio je. “Pronašla je savršeni dio showa da me ubaci. To je bila najsigurnija opcija.”

Iako je Travis najavio fanovima da će se možda pojaviti i na nekom drugom nastupu, tijekom nastupa u Dublinu i Amsterdamu ostao je u publici.

Travis Kelce nije bio na koncertima svoje drage od srpnja jer je u trening kampu uoči nove sezone američkog nogometa.

Taylorina turneja od 149 nastupa završava u prosincu, a započela je u ožujku 2023., četiri mjeseca prije nego što su Kelce i Swift počeli izlaziti.

druge vijesti