HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna hrvatska voditeljica Anja Alavanja Viljevac otkrila je da je na Rabu ljetovala kad je bila mlađa. Još i danas ovaj otok ju ostavlja bez daha.

Na Rabu sam ljetovala sa starcima, kad sam imala 16 i 17 godina. Otok, između ostalog, pamtim po odličnim izlascima i Long island koktelu (znalci znaju da je riječ o jednom od najjačih) koji je bio 17 kuna”, započela je.

“Izlazilo se svaku noć, a eventualne mučnine smo sestra i ja mami i tati objašnjavale konzumacijom sladoleda na čudnim mjestima”, dodala je.

Na Rab sam se vratila sa suprugom i djecom puuuuno godina kasnije. Iznenadila me mirnoća otoka i nepostojanje mjesta na kojem “mi mladi” možemo popiti Long Island iced tea (danas za 77 kuna)”, napisala je voditeljica.

PROČITAJTE: Anja Alavanja osvježavajuće realna – U restoranima sa super pogledom hrana je uglavnom loša

Ali Rab je još uvijek lijep i mirišljav. Gledam ga iz potpuno nove perspektive, (ne znam jesam li sa 17 i primjetila da ima četiri zvonika, nekad sam ih vidjela i osam), i znam da sam ljubav prema Rabu već prenijela na svoje dečke (iako mi neće oprostiti što ih nisam vodila u Lopar, ali kao što se vidi po priloženom, pijeska nije nedostajalo)”, zaključila je Anja.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024