HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Serija Emily in Paris prati Emily Cooper i njezinu elegantnu, vrckavu skupinu prijatelja. Zabavno je i prepuno romantike. Izvan ekrana postoji jedna velika ljubavna priča u kojoj možete uživati.

Ashley Park, koja glumi Emilynu najbolju prijateljicu Mindy Chen, zaljubila se u Paula Formana, koji glumi Nicolasa de Leona. Prvi put se pojavio u 3. sezoni, a zgodan i bogat lik brzo je postao ljubavni interes za Mindy. Ali i za Ashley.

Ashley Park nije ni sanjala da će biti u vezi s kolegom iz serije

Počeli smo sa stvarno velikim prijateljstvom“, rekla je Ashley za E! News na premijeri 4. sezone. “Jednostavno smo voljeli raditi zajedno i kao suradnici, voljela sam raditi s njim i kao scenski partner.”

Njihova je kemija bila toliko jaka da je čak i njihova kolegica Lily Collins bila sumnjičava.

Ono što se dogodilo s Lily je da je ona to prva rekla meni i ja sam rekla, ‘Ne, to se ne događa.’ A onda kada su stvari stvarno procvjetale, rekla sam, ‘O moj Bože, moram joj reći da sam lagala“, nastavila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Park (@ashleyparklady)

U razgovoru za Cosmopolitan, Ashley je dalje rekla: “U početku smo bili samo prijatelji, jer sam tom u trenutku mislila: ‘Nikad više neću izlaziti s drugim glumcem.’ Jedna od prvih stvari koje mi je rekao bila je: ‘Nikad nisam hodao s glumicom.’ A ja sam rekla, ‘Nevjerojatno’.”

Mislim, budimo iskreni, on je prekrasan. Tako da sam također mislila, ‘O moj Bože, definitivno ne. Nikada ne bih pala na nekoga tko izgleda tako besprijekorno’. Tako da smo bili samo prijatelji. Vrlo platonski, družili smo se.”

Na kraju se njihovo prijateljstvo pretvorilo u nešto više.

Ashley Park bila je teško bolesna, a Paul Forman cijelo je vrijeme bio uz nju

Ashley i Paul rutinski su objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama, nakon što se Forman pridružio seriji 2022. No svoju su vezu držali u tajnosti sve do siječnja 2024., kada je glumica prolazila kroz teško razdoblje.

U prosincu 2023., dok je putovala s Formanom, Park je patila od upale krajnika, koja je ‘prerasla’ u sepsu, koja je zahvatila nekoliko njezinih organa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Park (@ashleyparklady)

U novom intervjuu, Park je govorila o svojim zdravstvenim problemima i pripisala Paulu zasluge za ‘spašavanje’ njezina života, budući da je bio uz nju tijekom iskušenja.

Zapravo se osjećam sretnom. Bilo je pravo čudo kako sam se oporavila. Mislim da ne bih uspjela bez njega. Svi ostali bili su na drugom kraju svijeta“, rekla je u My First Time podcastu.

U to vrijeme, Park je podijelila svoju fotografiju u bolnici i napisala poduži tekst na Instagramu zahvaljujući Formanu što je “bezuvjetno uz mene kroz sve ovo.”

Smirio si moje strahove i proveo me kroz kola hitne pomoći, tri bolnice, tjedan dana na intenzivnoj, bezbrojna snimanja i testove i injekcije, nesnošljivu bol i toliko zbunjenosti sve dok smo bili sami na drugom kraju svijeta. Daleko od svih koje poznajemo“, napisala je. “Volim te Paul. Više nego što mogu ikada reći.”

Forman je napisao da je “uz nju, bez obzira na sve“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Park (@ashleyparklady)

Nekoliko tjedana kasnije, kad se osjećala bolje, Ashley je podijelila slatke novosti o svojoj vezi.

Objavila je nekoliko fotografija s pariškog tjedna mode iz siječnja 2023., potvrđujući da su zapravo bili par barem godinu dana. Iznenađenje, ali ugodno za fanove.

druge vijesti