HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mnogima omiljen hrvatski nogometaš, Ivan Rakitić cijelo je ljeto proveo u Splitu sa svojom suprugom Raquel Mauri i djevojčicama. Objave uvijek vedre i dotjerane obitelji iz tog grada na moru posebno su razveselile njegove obožavatelje baš kao i ona na kojoj je Raquel nazdravila s prijateljicama uz pivu i napisala: “Živili”. Par se zatim zaputio do svetišta u Međugorju iz kojeg je Ivan objavio niz fotografija na kojima se on i njegove djevojčice mole.  Simpatični hrvatski nogometaš Ivan Rakitić u Međugorju je proveo miran dan s obitelji, no pratitelji na njegovom profilu razljutili su se zbog jednog detalja vezanog uz outfit njegove supruge.

Ivan Rakitić hello magazine croatia hrvatska Ivan Rakitić u Međugorju

Iva Rakitić u Međugorju proživio produhovljen dan sa svojim najdražim djevojkama

Ivan Rakitić i Raquel Mauri u Međugorje su poveli svoje djevojčice i uživali u smirenom danu.

Ivan Rakitić hello magazine croatia hrvatska Ivan Rakitić u Međugorju Ivan Rakitić hello magazine croatia hrvatska Ivan Rakitić u Međugorju

Curice su izgledale ljupko u jednakim bijelim haljinicama s plavim detaljima dok je njihov otac Ivan Rakitić u Međugorju izgledao markantno u tamnoplavim hlačama, tamnoplavoj majici i bijelim tenisicama.

PROČITAJTE: Hoće li pokrenuti novi trend među muškarcima? Ivan Rakitić u novu godinu zakoračio s novom frizurom

Uvijek glamurozna Raquel Mauri odabrala je traperice šireg kroja i zelenu majicu s potpuno golim leđima što je izazvalo nezadovoljstvo u komentarima.

Ivan Rakitić hello magazine croatia hrvatska Ivan Rakitić u Međugorju

“Vidim da i druge smeta što i mene. Ima neki dress code za ovakva mjesta i nitko nije iznad tih pravila. Inače ste baš lijepa obitelj”, napisala je jedna osoba, a nanizali su se mnogi komentari poput ovog: “Bilo bi lijepo da se supruga prikladnije obukla, ipak je to svetište”.

Ivan Rakitić nije odgovorio na negativne komentare te nije dopustio da mu društvene mreže pokvare doživljaj lijepog dana s obitelji.

Raquel Mauri i Ivan Rakitić upravo su proslavili obljetnicu

Poznati nogometaš i ljepotica iz Seville u vezi su od 2011. godine, a Ivan Rakitić se itekako morao potruditi da bi osvojio ženu svog života. Navodno nije znao ni riječi španjolskog jezika kad ju je upoznao te ju je dvadesetak puta pozvao da s njim izađe prije no što je napokon pristala. Ljubav je ipak planula pa je par stao pred oltar 2013. godine.

Ivan Rakitić i njegova Raquel Mauri su u sretnom braku te imaju dvije djevojčice, a priča se kako slavni nogometaš danas tako dobro govori španjolski da se neki znaju i iznenaditi kad čuju da nije lokalac.

Par je upravo proslavio 13 godina sretne veze.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024