HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lucija Lugomer u bikiniju s točkicama otkrila je nešto s čim će se mnogi poistovjetiti. Zanosna hrvatska “body positivity” aktivistica i majka dvoje mališana ovog ljeta izgleda bolje no ikad prije, što je odlučila ponosno pokazati jednom od najatraktivnijih objava do sada – poziranjem u predivnom dvodijelnom kupaćem kostimu.

Simpatična Lucija ovom se prigodom osvrnula na poznati “ljetni problem” mnogih muškaraca i žena koji godinama ne mogu dokučiti kako da riješe ovu situaciju.

Lucija Lugomer u badiću hello magazine croatia hrvatska Lucija Lugomer u bikiniju

Lucija Lugomer u bikiniju otkrila je sljedeće…

Fotografija na kojoj Lucija Lugomer u bikiniju pozira s velikim osmijehom na licu i predivnom ogrlicom sa školjkom oko vrata, oduševila je njezine pratitelje, a još više napis koji je stavila uz fotografiju.

PROČITAJTE: WOW! Nestvarno zgodna Mila Elegović u mini bikiniju očarava internet

“Podrška svima nama koje ne dobivamo ravnomjerno boju na ljetovanju, bijeli trbusi i noge zauvijek, wohooo!”, napisala je simpatična Lucija Lugomer.

“Nisi ti vidjela kaj je bijelo. Super izgledaš i super ti je badić!”, napisala je jedna pratiteljica u komentarima, a druga dodala: “Ja sam bila deset dana na moru, boje samo na podlakticama i do polovice nadlaktice, na dekolteu i ramenima i nogama neki jad od boje, skoro ništa, kupila sam i neki akcelerator za tamnjenje koji su nahvalili ali ni on mi nije pomogao, tjedan dana nakon povratka s mora ja se ljuštim”. 

Tema koju je Lucija Lugomer u bikiniju pokrenula na Instagramu bliska je mnogima, a dešava se zbog raznih razloga. Jedan od češćih je što ruke i dekolte već izlažemo suncu u gradu dok nosimo majice i haljine bez rukava pa ostatak tijela ne stigne “stići dobiti takvu boju” za nekoliko dana godišnjeg.

Kako god bilo, ova lepršava objava lijepe hrvatske influencerice razveselila je mnoge.

druge vijesti