HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Katy Perry ponovno je u problemima, ovaj put sa – španjolskim vlastima.

Pjevačica je snimila video za “Lifetimes”, drugi singl sa svog nadolazećeg albuma 143, na S’Espalmadoru, malenom otoku južno od Ibize. Odjel za zaštitu okoliša Balearskih otoka sada tvrdi da njezina produkcijska tvrtka, WeOwnTheCity, nije osigurala odgovarajuću autorizaciju prije snimanja i da je možda oštetila zaštićeni pojas ekološki važnih pješčanih dina.

Katy Perry pod istragom je zbog neovlaštenog snimanja na pješčanim dinama

U priopćenju koje je 13. kolovoza objavila Vlada Balearskih otoka navodi se da je pokrenuta preliminarna istraga o neovlaštenom snimanju, ali da Katy Perry neće teretiti za zločin protiv okoliša.

Spomenute dine dio su zaštićene zone otočja Pityusic pod nazivom Park prirode Ses Salines, koje je vitalno područje za gniježđenje ptica selica i podržava ključna ekološka i morska staništa.

Spot za pjesmu prikazuje Katy na ludom odmoru, koji uključuje plesanje u špilji, drijemanje u kućici, vožnju motocikla, bacanje pizze tijekom DJ seta i, što je najvažnije za optužbe, skakanje po dinama.

Ova tužba protiv Katy Perry samo je još jedan u nizu problema za novi album

Ovaj skandal samo je još jedan u nizu problema za Katy Perry. Naime prvi singl s novog albuma, Woman’s World podbacio je i kod publike i kod kritike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Pročitajte: Katy Perry izvan sebe zbog globalnog neuspjeha nove pjesme

Posebno je kritiziran videospot, koji je uspio ostaviti dojam eksploatacije seksualnosti, iako je tema pjesme ženska emancipacija. Također, cijeli je album producirao kontroverzni Dr. Luke, producent kojega je pjevačica Kesha optužila za silovanje.

druge vijesti