HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Joan Collins i dalje zadivljuje svojom bezvremenskom ljepotom i besprijekornim stilom, a to pokazuje i na odmoru u južnoj Francuskoj.

Legendarna glumica, danas 91-godišnjakinja, dokazala je da su godine samo broj dok je uživala u sunčanom popodnevu sa svojom bliskom prijateljicom Elizabeth Hurley i njezinim sinom Damianom.

U nizu zadivljujućih fotografija koje je podijelila na svom Instagramu, Joan je izgledala vrlo šik u potpuno bijeloj kombinaciji koja je odisala elegancijom.

Joan Collins na odmoru je sa suprugom, ali i Elizabeth Hurley

Odabrala je bijelu haljinu s otvorenim ramenima, koja je savršeno istaknula njezin mladenački sjaj. Na fotografijama Joan ponosno stoji uz Elizabeth (59) i njezinog sina modela Damiana (22), te uz svoga voljenoga supruga Percyja Gibsona (59), s kojim je u braku već više od dva desetljeća.

Joan Collins i Elizabeth Hurley

Elizabeth je izgledala blistavo u krem ​​haljini s dubokim izrezom koja je isticala njezinu besprijekornu figuru. Damian se ipak odlučio za ležerniji look, odjenuvši tamnoplave traperice niskog struka i majicu dugih rukava s v-izrezom. Unatoč ležernom odijevanju, obiteljska sličnost između njega i majke je neosporna.

Iz fotografija se čini kao da se grupa divno zabavljala uz toplo sunce i dobro društvo. Joan je jednostavno napisala uz fotografije: “Druženje s Hurleyjevima“.

Joan Collins i Elizabeth Hurley dugo su prijateljice

Elizabeth i Joan već su dugo bliske prijateljice i jasno je da je njihova veza i dalje jaka. Još u svibnju, Elizabeth je Joan odala počast na njezin 91. rođendan dirljivim videom na kojemu je prikazala njihovo prijateljstvo tijekom godina. Tada je napisala: “Sretan rođendan slavnoj Joan. Joan je u jednakoj mjeri briljantna i lijepa.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Joan Collins (@joancollinsdbe)

Joan, koja je oduvijek bila spektakularna i glamurozna, dokazuje da su godine samo broj.

druge vijesti