HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Figura nakon porođaja, odnosno povratak u formu tema je o kojoj žene desetljećima raspravljaju, a o kojoj se ovih dana govori i na Instagram profilu Sonje Kovač. Poznata hrvatska influencerica samo dva i pol mjeseca nakon rođenja kćerkice izgleda uistinu nevjerojatno i bez problema se na prvom zajedničkom ljetovanju može kupati u oskudnom dvodijelnom kupaćem kostimu. Sonja je odlučila otvoreno govoriti o toj temi i poručiti svim ženama da se ne zamaraju previše oko toga kako netko drugi izgleda.

Sonja Kovač hello magazine croatia hrvatska figura nakon porođaja

Figura nakon porođaja Sonje Kovač je fantastična: Evo koja je njezina “tajna”

Uz snimku na kojoj izlazi iz mora u crnom kupaćem kostimu koji otkriva vitak struk i lijepu figuru, Sonja je otkrila zašto je u njezinom slučaju figura nakon porođaja već dva mjeseca nakon izlaska iz bolnice ovakva.

PROČITAJTE: Sonja Kovač je manifestirala veselu trudnoću – Influencerica otvoreno o cijelom iskustvu

“Drage ženice nemojte se uspoređivati s drugim ženama! Pogotovo na društvenim mrežama! Svaka od nas je jedinstvena, drugačija i posebna!”, napisala je Sonja Kovač.

“Odgovor na vaše pitanje o mojoj liniji je kako nema nikakve tajne – samo geni. Mogli ste vidjeti kroz moju trudnoću kako uopće nisam dobila kile, doslovno ni vodu nisam navukla, sam samo imala trbuh i tako je vrlo brzo i splasnuo, još ga je mrvicu ostalo. Olakotna je okolnost kada se brzo oporaviš od poroda pa si odmah u pogonu”, nastavila je.

“Znam da vas ima jos takvih jer nekada nas drugi gledaju ispod oka kao da nismo sa djetetom već negdje tešemo liniju i tko zna što radimo kako bi vratile formu!”

“Tako da nemojte se zamarati kilama nakon trudnoće, otići će kad tad pa makar i kad počnete jurcati za bebicom kad propuza ili prohoda! Kakva su vaša iskustva, nakon koliko ste se vratile u željenu normalu nakon poroda?”, upitala je na kraju objave svoje pratiteljice na Instagramu poznata influencerica.

Mnoge novopečene mame, trudnice i žene koje su se prisjetile tog životnog razdoblja nanizale su svoje odgovore u komentarima, a Lana Jurčević je napisala: “Ja sam debela i to je to”, uz simpatičan emoji koji se smije.

druge vijesti