HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Jeste li spremni? Četvrta sezona Emily in Paris stiže sutra, barem njezin prvi dio, a već danas možemo se “ubaciti u štimung” omiljene romantične serije s Netflixa. Naime, 15. kolovoza s prikazivanjem kreće prva polovica četvrte sezone Emily in Paris, a Netflix je gledatelje iznenadio s prvih pet minuta.

Četvrta sezona Emily in Paris hello magazine croatia hrvatska 2024 prvih pet minuta

 

Četvrta sezona Emily in Paris najavljena uz video koji je oduševio fanove

Netflix je osmislio genijalni potez kako bi još više “nabrijao” fanove Emily in Paris na četvrtu sezonu pa je tik prije izlaska novih epizoda na svom portalu TUDUM objavio video u trajanju od pet minuta nakon kojeg će vam sve biti jasno.

Upozorenje – nemojte ga gledati ako niste gledali prethodne sezone nego tek namjeravate upoznati svijet Emily u Parizu po prvi put!

Vratimo se na prvih pet minuta nove sezone kojom je Netflix oduševio fanove ove serije.

Četvrta sezona Emily in Paris hello magazine croatia hrvatska 2024 prvih pet minuta

Četvrta sezona Emily in Paris započinje ponižavajućom objavom na TikToku

U prvih pet minuta prve epizode četvrte sezone možemo vidjeti TikTok objavu namjlađeg brata Camille (da, ONOG brata) koji u svojoj TikTok objavi govori kako je Emily uništila njegovu obitelj.

PROČITAJTE: Ova tvrtka nudi Emily in Paris putovanje, i to je još jedan razlog da uplatimo loto

Emily o tome raspravlja u kafiću s Mindy, a zatim po prvi put nakon vjenčanja na kojem su isplivale mnoge (ali ne i sve) tajne, susreće Gabriela. Ulazi u njegov stan gdje se ponovno zbližavaju, a zatim odlazi na posao u “stari ured” gdje je čeka šefica Sylvie i ostatak ekipe…

Pogledajte prvih pet minuta iz najnovije epizode i pripremite se za nove avanture simpatične Emily i njezinih prijatelja, simpatija i kolega, atraktivne nove destinacije (Emily ide u Italiju) i

POGLEDAJTE OVDJE!

P.S. Dok prvi dio četvrte sezone izlazi 15. 8. 2024., drugi dio ćemo moći pogledati tek 12. 9. 2024.

druge vijesti