Egzotični mačak: Marko Grubnić u hit uzorku sezone posjetio novi azijski restoran

Poznati hrvatski stilist smatra da hrana ima bolji okus kad se dotjeraš za izlazak u restoran.

14 kolovoza 2024

Marko Grubnić hello magazine croatia hrvatska Marko Grubnić u leopardskom sakou INSTAGRAM: @MARKOGRUBNIC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavni hrvatski stilist Marko Grubnić, zaslužan za brojne nevjerojatne outfite u kojima smo imali prilike vidjeti poznate pjevačice poput Maje Šuput, Minee Končić i mnogih drugih, obožava modu, a kad ne smišlja modne kombinacije za svoje klijentice, pomno bira vlastitu garderobu kojom okreće glave gdje god se pojavio. Veliki fan naglašenog glamura i raskoši, Marko ne bježi od upečatljivih uzoraka pa se tako prije nekoliko dana pojavio u blejzeru s uzorkom koji je hit sezone. Marko Grubnić u leopardskom sakou posjetio je novi restoran u Zagrebu i privukao poglede mnogih uzvanika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Marko Grubnić u leopardskom sakou izgleda jako stylish

Poznati stilist u posljednje vrijeme posebno voli nositi majice s naglašenim dekolteom što ne čudi jer je u teretani svoju figuru doradio do nevjerojatno fit izgleda.

PROČITAJTE: Marko Grubnić muškarcima predlaže – Uz kratke hlače nosite ljetni sako

Za isprobavanje azijskih delicija, uz crnu majicu s dubokim V izrezom odjenuo je traperice isprana izgleda s poderotinama i sako s animal printom koji je veliki hit 2024. godine, a koji će, prema modnim predviđanjima, biti popularan i na jesen.

Marko Grubnić hello magazine croatia hrvatska Marko Grubnić u leopardskom sakou

Od modnih detalja odabrao je sunčane naočale sa žutim okvirima i novu crnu torbicu modnog brenda Botega Venetta.

Marko Grubnić u leopardskom sakou uživao je u tempuri i popio ukusno piće servirano u glamuroznoj čaši na stalku te nazdravio lijepim trenucima.

Marko Grubnić hello magazine croatia hrvatska Marko Grubnić u leopardskom sakou

“Jer večera ima bolji okus kad su zvijezde vani”, napisao je uz fotografije koje su oduševile njegove pratitelje na Instagramu.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024