HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Cate Blanchett (55) šokirala je otkrićem da za svoje vrijeme u Međuzemlju i nije previše zaradila.

Glumicu, koja je glumila Galadriel u epskoj trilogiji Petera Jacksona Gospodar prstenova (i kasnijih prednastavcima, trilogiji Hobit), voditelj Andy Cohen upitao je u svojoj emisiji u srijedu o najvećoj plaći koju je dobila u karijeri, a njezin odgovor iznenadio je sve, pa tako i voditelja.

Cate Blanchett otkrila je da nije dobila „ništa“ za jednu od svojih najpoznatijih uloga

Cate je bila vidno šokirana kada je Cohen pretpostavio da je njezina najveća plaća “vjerojatno Gospodar prstenova“, odgovorivši: “Šališ se?”

Ne, nitko nije dobio ništa za snimanje tog filma“, objasnila je.

Htjela sam raditi s tipom koji je snimio Braindead“, objasnila je dobitnica Oscara zašto je prihvatila ulogu unatoč maloj plaći, referirajući se na Jacksonovu horor-komediju iz 1992. godine.

Blanchett je dodala: “Mislim, zapravo sam dobila besplatne sendviče i mogla sam sačuvati uši.” (Glumica je nosila šiljate vilenjačke uši za ulogu vilenjakinje Galadriel.)

Ne, nitko mi nije ništa platio“, ponovila je.

Što se tiče njezine najveće plaće do sada, Cate je bila skromna, rekavši: “Pa, ne dobivam baš često puno novca. Žene nisu plaćene onoliko koliko mislite da jesu.”

Cate Blanchett glumi u adaptaciji popularne videoigre

Cateina posljednja uloga je ona Lilith u filmskoj adaptaciji video igre Borderlands. U utorak, 6. kolovoza, glumica se na premijeri filma u Los Angelesu pojavila u outfitu koji je sadržavao 102 žlice.

Stilistica poznate glumice Elizabeth Stewart podijelila je video na Instagramu na kojem Blanchett pokazuje svoj izgled prije nego što je prošetala crvenim tepihom. Otkrila je da je u pitanju bila kreacija brenda Hodakova. U pitanju je ekološki osviještena modna marka koja koristi sirovine i prerađene materijale za stvaranje “zanatskih komada“.

Borderlands prati skupinu plaćenika predvođenih Blanchettinom Lilith, koja se vraća na svoj rodni planet Pandoru nakon što je angažirana da pronađe nestalu kćer proizvođača oružja Atlasa (Édgar Ramírez). U filmu glume još i Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Ariana Greenblatt, Gina Gershon i Jack Black.

druge vijesti