HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Francuski skakač s motkom Anthony Ammirati postao je viralan nakon lošeg nastupa na Olimpijskim igrama 2024., na kojima nije uspio napredovati nakon što je prečka iznenada i neočekivano udarila u njegov penis.

Snimka incidenta jasno pokazuje Ammiratija kako pokušava skočiti, samo da bi se njegova muškost sudarila s prečkom, vidljivo klonuvši dok je padao na tlo.

Za samog Ammiratija njegov je gubitak bio vrlo ozbiljan. Nesretna nezgoda oko njegovih genitalija na kraju ga je izbacila iz natjecanja i okončala njegove snove o olimpijskom zlatu ove godine. Ali za internet, Ammirati je na kraju osvojio zlato u olimpijskoj komediji.

Mnogi online su odmah izjavili da je Ammirati izgubio zbog svoje prilično pozamašne alatke.

Jedan je komentator napisao da je Ammirati izgubio Olimpijske igre,ali je dobio na genetskoj lutriji.

Drugi je napisao da gubitak zlatne medalje nije najgora stvar kad imate francuski baget.

Nekoliko drugih istaknulo je tetovažu zmije na Ammiratijevoj podlaktici, za koju korisnici društvenih mreža sada tvrde da se odnosi na njegovu zmiju u hlačama.

Nekoliko korisnika mreže X također je pokazalo Ammiratijevu Instagram stranicu, ističući kako je broj njegovih sljedbenika počeo rasti.

Drugi su također podijelili slike logotipa Olimpijskih igara u Parizu 2024. , gdje su prstenovi bili raspoređeni tako da izgledaju kao Eiffelov toranj, ali bi vjerojatno mogli izgledati i kao penis.

Mnogi drugi istaknuli su čistu ironiju Ammiratijeva gubitka: njegov pokušaj skoka s motkom osujetio je njegov vlastiti “veliki štap”.

PROČITAJTE: Sve je do kuta snimanja – Zbog velikog ponosa dobio doživotnu zalihu kupaćih gaćica

Stranica za odrasle CamSoda ponudila je Anthonyju ugovor vrijedan 250 000 dolara (229 000 eura) u zamjenu za 60-minutni webcam show.

“Da je bilo po mom, nagradio bih te za ono što su svi drugi vidjeli, tvoj talent ispod pojasa. Kao ljubitelj aktivnosti usmjerenih na međunožje, rado bih ti ponudio do 250 000 dolara u zamjenu za 60-minutni show putem web kamere, u kojem pokazuješ svoje atribute, bez prečke, naravno”, izjavio je Daryn Parker, potpredsjednik CamSode.

druge vijesti