HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Brz obzira na sveprisutnu opsesiju pametnim telefonima i društvenim mrežama, nema sumnje – UNO je i dalje najpopularnija igra za zabavu na plaži ili na putovanju, a mnogi je s društvom vole igrati i u udobnosti svog doma. Ipak, pravila igre mnogima nisu jasna, pa ni poznatoj hrvatskoj pjevačici Niki Turković.

Kako se igra UNO, pitanje je koje ovih dana muči Niku Turković i njezine fanove

“Jako bitno pitanje – jesmo li se dogovorili i može li mi please netko reći. U Unu, može li se staviti plus 2 na plus 2”, upitala je Nika Turković svoje pratitelje na TikToku koji su uz njezinu objavu nanizali razne komentare.

@nika.turkovic UNO MASTERS, TEACH ME ☠️ #unokarte #unocards #fyp #viral #cardtok ♬ original sound – Nika Turković

“Da, naravno da se može!”, napisala je jedna djevojka, a Nika joj je odgovorila: “Hvala, recite to ljudima na Redditu koji me uvjeravaju da je moj cijeli život laž”.

Jedan drugi komentar glasi: “Naravno da može ALI ne možeš staviti +2 ako je bačeno već +4”, a treći: “Ne može +4 na +2”.

Neku su zaključili: “Može, moje karte, moja pravila” i “Naravno, tovari koliko ide“, a jedan od najkomentiranijih komentara na Nikino pitanje glasi ovako: “Ne, s official UNO accounta rekli su da moraš vući”.

Što je onda prava istina? Kako se igra Uno?

Istina je da svako društvo ima svoja pravila, ali i da postoje službena pravila kako se igra UNO koja su ipak pomalo zbunjujuća jer se o njima već godinama raspravlja.

Izvlačenje karte +2 prisiljava sljedećeg igrača da pokupi 2 karte i tjera ga da preskoči svoj red. Budući da je cilj igre riješiti se svih svojih karata, igranje na +2 kartu može biti pametna strategija za sprječavanje protivnika u pobjedi.

2022. godine proizvođači karata UNO navodno su promijenili pravila i rekli da se ne može stavljati karta +2 na +2, a o tome se čak govorilo i u poznatim televizijskim emisijama.

Ako nam ne vjerujete, pogledajte ovo:

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za petak, 20. rujna

Spremite se za petak 20. 9. kada će vam obiteljska harmonija biti savršen scenarij, dok će vaša privatna sfera izgledati kao totalni kaos – očekujte dramu koju niste mogli predvidjeti!

Horoskop

20 rujna 2024