HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Da biste glumili superheroja, morate biti superčovjek. Jennifer Garner poslala je tu poruku u ponedjeljak kada je objavila video svoje pripreme za povratak ulozi superjunakinje Elektre za jedan od brojnih camea u ovoljetnom najvećem hitu, Deadpool & Wolverine.

Video pod nazivom “Postati Elektra” prikazuje glumicu kako se okreće s mačevima, skače na mini trampolinu, izvodi čučnjeve i skače na kutije kako bi zadala udarce. Ona također pliva, boksa, trči, preskače uže i vesla. Samo gledanje je zamorno!

Jennifer Garner zadivila je svojom trening rutinom

Jennifer Garner je prvi put glumila Elektru u Marvelovom filmu Daredevil iz 2003., u kojem glavnu ulogu glumi njezin bivši suprug Ben Affleck, a zatim je reprizirala tu ulogu u svom vlastitom filmu, Elektra iz 2005. Dakle, prošlo je skoro 20 godina otkako se Jennifer posljednji put pojavila u ulozi vješte plaćene ubojice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Osim što sam pokušavala uvjeriti prijatelje svoje djece u predškolskoj dobi da sam potajno ninja, nisam bila Elektra od 2004.”, prisjetila se majka troje djece na društvenim mrežama. “Bila sam fit, ali ne Marvel fit.”

Jennifer Garner vratila se ulozi u najvećem hitu ljeta

Za nju je ponovno glumiti lik bio “nemogući san“, ostvaren tako što je pojačala svoje treninge na više puta dnevno i obratila se treneru.

Ovdje smo imali #SuperHeroSummer, vrtjeli smo saise [vrsta japanskoga mača koji koristi Elektra] u dvorištu i smijali se svojim bolnim starim tijelima“, zaključila je Garner.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Deadpool & Wolverine već je nakon dva tjedna u kinima postao najuspješniji film u povijesti s rejtingom R, što znači da ga mlađi od 18 ne mogu gledati bez pratnje odraslih. Globalno je već zaradio više od 824 milijuna dolara.

druge vijesti