HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna hrvatska influencerica Dorin Zelenika na moru je s djecom. Objavila je emotivnu objavu na Instagramu.

“Neki dan sam na story objavila par riječi, onako iz srca kao mali osvrt na ljetovanje s klincima…”, započela je u opisu.

“Nakon toga uslijedilo je nebrojivo mnogo poruka od vas, dragih žena, a sve s istom poantom; “Draga Dorin, koliko mi je ovo trebalo da pročitam nemaš pojma. Hvala ti.””, dodala je.

” Vi ste ljubav, i ne zaboravite da možete sve. Imamo dobrih i imamo loših dana, suza i smijeha, no to je ta zdrava ravnoteža života, ako mene pitate”, izjavila je Dorin.

PROČITAJTE: Dorin Zelenika zna kako biti najelegantnija mama na moru – Ovaj look lako je iskopirati s 5 komada

“Evo, ponovit ću ovdje taj nedavni story, neka ostane tu kada kome zatreba… “Sami, nas troje. Nas tri mušketira, uvijek i svuda skupa. Mislila sam da će biti kaos i umor s obzirom da su stariji i naravno žele sve, ali najiskrenije, ne pamtim ljepše ljeto. Prvi put da mogu reći da nisam samo “promjenila lokaciju s djecom”, već stvarno i punim baterije. Doduše, sve sam si ja to tako kako je sad, posložila u glavi godinama unazad i trudila se da nam bude ovako. Uz to, promijenila sam perspektivu, ne gledam na sve kao “jao moram sve sama s njima”, “nemam sekunde mira”, nego “imam privilegiju biti s njima”, “gledam kako uživaju i igraju se”, “s njima je teško ali je i lako”…”, napisala je emotivno.

“I da, navečer padam s nogu ali sama sam si tako posložila i to je onaj pozitivan umor na kraju dana kad središ i njih i sebe i stan i legneš mirno i zadovoljno. Prebrzo mi sve leti, odlučila sam više uživati u vremenu koje imam sad, danas. Dani ispunjeni od jutra do mraka… Spontani, veseli, naspavani. Naša Pula, naš mir”, zaključila je Dorin.

druge vijesti