HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Akcijski junak Chris Pratt slavi svoga punca Arnolda Schwarzeneggera na njegov poseban dan.

Zvijezda Terminatora napunila je 77 godina 30. srpnja, a njegov je zet to odluči obilježiti, kako drugačije nego na Instagramu.

Sretan rođendan Arnolde! Ti si jedinstven“, napisao je Chris Pratt, podijelivši nekoliko slika sa Schwarzeneggerom, uključujući i jednu na kojoj zajedno igraju partiju šaha.

Chris Pratt i Arnold Schwarzenegger odlično se slažu

Pratt je nastavio: “Veselim se još jednoj godini mudrih savjeta, dobrih cigara, igranja šaha i ručnog hranjenja brojnih životnija koje žive u tvojoj kuhinji“.

Uz fotografiju na kojoj igraju šah, Chris i Arnold nalaze se i na jednoj fotografiji nasmijani zajedno s obiteljskim psom, a Chris je objavio i fotografiju svoga punca kako se igra s unukama.

chris pratt i arnold schwarzenegger

Chrisovi su fanovi bili oduševljeni, posebno zadnjom fotkom, a jedna je obožavateljica napisala: „Kako je lijepo vidjeti djeda s njegovim unukama“. Neki su se pitali i tko je dobio šahovski meč, dok je jedan obožavatelj rekao: „Sigurno nisi ni u milijun godina sanjao da će ti on biti punac“.

Chris je Arnoldovu kćer oženio 2019.

Chris Pratt, koji je ranije bio u braku s glumicom Annom Faris, s kojom ima sina, upoznao je Katherine Schwarzenegger u lipnju 2018., kada ih je spojila njezina majka i Arnoldova bivša supruga Maria Shriver.

Već godinu dana kasnije su se vjenčali, a zatim su dobili dvije kćeri, jednu 2020. i drugu 2022.

chris pratt i arnold schwarzenegger

Katherine Schwarzenegger je najstarije od četvero djece slavnoga glumca Arnolda i Marije Shriver, a preko majke članica je najpoznatije američke političke obitelji, Kennedyjevih – naime njezina baka s majčine strane bila je mlađa sestra bivšega američkoga predsjednika Johna F. Kennedyja.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024