HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sharon Stone (66) izazvala je zabrinutost među obožavateljima jer je na novim fotografijama na Instagramu osvanula sa šljivom na oku.

Slavna glumica, koja je ovo ljeto putovala u Tursku i Italiju, objavila je u srijedu fotografiju na kojoj pozira u ulazu u dizalo. Fanovi su najviše primijetili modricu na njezinom oku.

Ovo je putovanje bilo teško; ali ja sam jača,” napisala je Stone uz fotografiju, iako nije dalje elaborirala o očitoj ozljedi. Fotografiju je podijelila i putem Instagram Storiesa uz isti opis.

Sharon Stone objasnila je fanovima što se dogodilo

Dragi Bože!!! Mrzim vidjeti drugog tipa. Nadam se da si dobro”, komentirao je jedan pratitelj. Drugi je napisao: “Nadam se da ćeš se uskoro oporaviti.”

Glumica je sljedeći dan odlučila umiriti svoje pratitelje i otkriti što se dogodilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Znam da ste svi zabrinuti kako sam dobila modricu na oku, pa ću vam ispričati. Bila sam u toliko hotela i toliko zemalja. Ustala sam usred noći da odem na toalet i nisam znala gdje sam. Udarila sam licem u mramor“, objasnila je.

Ne, nitko mi nije ništa napravio i da, sasvim sam u redu. Zabavljam se i jako sam lijepo dočekana na svojem putovanju“, objasnila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Zatim je podigla sunčane naočale i pokazala modricu na oku. Za kraj se našalila i zahvalila fanovima na brizi: “Trebali ste vidjeti što sam učinila tom mramornom podu. Hvala vam što se brinete o meni, i meni je stalo do vas. Hvala vam.”

Sharon Stone pohvalila se i sinom koji kreće na faks

U drugoj objavi u srijedu, Stone je otkrila da je u Turskoj podijelivši fotografiju vrta svoje hotelske sobe u kojem je bazen. “Ako netko razmišlja o Turskoj za odmor – ovo je dvorište moje hotelske sobe“, napisala je uz sliku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

U jednom ranijem postu na Instagramu Sharon je pozirala u Rimu i Vatikanu s jednim od sinova. “Šetam ulicama Rima sa svojim sinom prije nego što krene na fakultet,” napisala je glumica uz fotografiju sa sinom Lairdom (19). Uz njega, Sharon ima i Roana (24) i Quinna (18), a svu je trojicu posvojila.

druge vijesti