HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Taylor Swift progovorila je nakon tragedije koja se dogodila na događaju za djecu inspiriranom njome u Ujedinjenom Kraljevstvu.

U utorak, 30. srpnja, pop superzvijezda (34) podijelila je poruku na svojim Instagram pričama nakon što je troje djece ubijeno u napadu nožem na satu plesa i joge na temu Taylor Swift u Southportu u Engleskoj.

Policija Merseysidea potvrdila je da je treće dijete, 9-godišnja djevojčica, umrlo ubrzo nakon Taylorine izjave. Djevojčica je umrla u ranim jutarnjim satima u utorak. Također je potvrđeno da je dvoje djece koja je umrlo u ponedjeljak, bilo staro šest i sedam godina.

Taylor Swift reagirala je na šokantni napad nožem

Swift je napisala: “Užas jučerašnjeg napada u Southportu neprestano me obuzima i potpuno sam u šoku… Gubitak života i nevinosti, te užasna trauma nanesena svima koji su bili tamo, obiteljima i hitnim službama.”

taylor izjava

To su bila samo mala djeca na tečaju plesa”, dodala je. “Ne znam kako uopće prenijeti svoju sućut tim obiteljima.”

Napad nožem dogodio se na tečaju joge i plesa inspiriranom Taylor Swift

Na tiskovnoj konferenciji u ponedjeljak, šefica policije Merseysidea Serena Kennedy potvrdila je smrt dvoje djece. Prema priopćenju za javnost od utorka, osmero djece je ozlijeđeno, a petero je u kritičnom stanju. Dvije odrasle osobe ozlijeđene u napadu također su u kritičnom stanju.

taylor swift napad nožem

Na ulici pored mjesta gdje se dogodio napad građani Southporta ostavljaju igračke i cvijeće.FOTO: Profimedia

Policija je potvrdila da je 17-godišnjak iz Cardiffa uhićen u vezi s napadom. Kennedy je na konferenciji za novinare rekla da je priveden zbog sumnje za ubojstvo i pokušaj ubojstva.

Incident se dogodio na tečaju joge i plesa na temu Taylor Swift u gradskom Hart Placeu. Telegraph je izvijestio da je događaj reklamiran za djecu između 6 i 11 godina.

druge vijesti