HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Britanski DJ poznatiji pod nazivom The Shapeshifters i ove godine dolazi u Lijepu Našu brojnim obožavateljima dobre elektronske glazbe održati jedan od najvećih, ako ne i najveći ljetni party u Hrvatskoj.

Lola’s theme, Finally ready“, Bring on the rain, Try my love samo su neki od najvećih hitova koji će se čuti iz svima omiljenog ljetnog kluba u Zadru, beach bara Bamboo.

aperol spritz

Aperol Spritz ništa ne prepušta slučaju kad je dobra zabava u pitanju

31. 7. s početkom u 19 h, ekipa Aperol Spritza organizirala je najveći ljetni party u jednom od najljepših gradova srednje Dalmacije, Zadru. Zadar ljeti posjeti tisuće i tisuće stranih, ali i domaćih gostiju koji uživaju u prekrasnom moru, fantastičnoj gastronomskoj ponudi, bogatoj povijesnoj baštini, a za dva dana uživat će i u koncertu genijalnog DJ-a The Shapeshiftersa do dugo u noć.

PROČITAJTE: Genijalan zalazak sunca uz nezaobilaznu Aperol Spritz zabavu nisu propustila brojna poznata lica

U vrućoj ljetnoj noći i uz najpoznatije svjetske hitove plesat će se do zore, a u rukama svih posjetitelja nalazit će se najpoznatije ljetno piće na svijetu, narančasti Aperol Spritz.

Ulaz na ovaj genijalan ljetni party je besplatan, a sve što vi trebate donijeti je osmijeh na licu, dobru volju, želju za plesom i naravno, uživati u Aperol Spritzu.

aperol spritz

Ne zaboravite na Aperol Spritz ljetno krstarenje

Genijalno ljetno Aperol Spritz krstarenje započelo je prije nekoliko dana u Zadru, točnije 23. 7. Čari zalaska sunca u čaši prvi su iskusili Damir KedžoAlbinaNatalie Balmix i brojni drugi gosti. Upravo oni imali su čast biti prvi i otkriti kako izgleda spoj dvije najljepše narančaste boje na svijetu – boja Hitchcockovog zalaska sunca i naravno omiljenog ljetnog pića Aperol Spritza.

Plovidba narančastim katamaranom traje 90 minuta, a za to vrijeme ekipa Aperol Spritza potrudila se svojim gostima omogućiti apsolutni hedonizam koji nisu mogli zamisliti ni u najluđim snovima.

Katamaran isplovljava iz centra Zadra, a svoju plovidbu nastavlja ispred poluotoka sve do samog sjevera u smjeru zalaska sunca. Tijekom cijelog putovanja gostima je na katamaranu omogućeno uživanje u hladnom Aperol Spritzu kao i prigodan finger food uz svjetske hitove koje tijekom plovidbe pušta DJ.

aperol spritz

Želite li i vi okusiti čaroliju Aperol Spritza u Zadru te doživjeti istu čaroliju koju je doživio Alfred Hitchcock, potrebno je uraditi sljedeće.

Tijekom šetnje zadarskim kalama potražite Aperol Spritz tim ili korner te ispunite kratki upitnik zahvaljujući kojem odmah ulazite u bubanj za mogućnost osvajanja putovanja katamaranom. Naravno, ako ste baš vi sretna osoba, moći ćete povesti nekoga sa sobom da zajedno podijelite sreću i doživite pravo Aperol Spritz iskustvo.

Ako niste uspjeli uloviti Aperol Spritz tim, nema panike, na linku  skillscontest.aperolspritzboat.com ispunite tražene informacije i sretno! Vidimo se na katamaranu!

druge vijesti