HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jedinstveni Miran Kurspahić ponovno ljubi! Multitalentirani hrvatski glumac, kazališni redatelj i glazbenik, ujedno poznat i po svome unikatnome modnome izričaju, objavio je to svojim pratiteljima na Instagramu dužom objavom u kojoj je razložio svoje filozofske stavove o smislu ljubavi i života.

Uz tekst, Miran je objavio tri fotografije s novom djevojkom, na kojima zaljubljeni par sjedi zagrljen na ljuljački u dvorištu jednoga zagrebačkoga kafića.

U svojoj objavi nije puno otkrio o svojoj novoj ljubavi, ali je da se zove Elia i da je po zanimanju stomatologinja.

 Miran Kurspahić odlično se osjeća s novom djevojkom

Premda mu mi često upisujemo značenja, objašnjenja, pokušavamo ga svesti na formulu, život je naprosto kaotičan, prilično nepredvidiv I kao takav – neobjašnjiv“, započeo je Miran svoju objavu. Nakon što je opisao koliko mu u njegovom doživljaju svijeta i života znači ljubav, zaključio je optimističnim mislima: „Zacjeljivanje prvenstveno dolazi iznutra, ali ponekad se dvije napuknute stvari spoje i nadopune kako bi popravile i stvorile jednu cjelovitu. Ne postoje savršeni partneri, samo smirujuća spoznaja kako te netko može voljeti i trebati, baš takvog okrhnutog kakav jesi“.

Glumac koji je ujedno i frontmen benda TV EYE prošloga je mjeseca otkrio da je izveo kćerkicu na jedan od najvećih događaja u Hrvatskoj ovoga ljeta – koncert Dua Lipe u pulskoj Areni, a pohvalio se i izlaskom s kolegama iz serije San snova, Markom Braićem i Markom Petrićem. Čini se da Miran uživa u ljetu, a jedan od glavnih razloga sigurno je i nova ljubav.

Pročitajte: Kakav otac takva kći! Domaći redatelj oduševio je kćerkicu ljetnim trendom

Glumčevi pratitelji pohrlili su u komentare kako bi izrazili svoje oduševljenje, a komentirala je i Elia, koja je citirala stihove engleskoga rock benda Sleep Token: “But I finally think I can say that the vicious cycle was over the moment you smiled at me”. My Mir(an), my Rock(star)“.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024