HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Iako smo usred ljeta, nije na odmet još jednom podsjetiti koliko je važno poduzeti mjere zaštite kako bismo vodili brigu o zdravlju te osigurali ugodnost i sigurnost u našim domovima. U nastavku članka donosimo 5 ključnih savjeta kako se rashladiti i zaštititi od vrućina koje obilježavaju ovo godišnje doba.

Odaberite prikladnu odjeću

Neminovno je korištenje odjeće koja je prozračna, lagana i u kojoj koje ćete što lakše izdržati ljetne dane visokih temperatura. Društvene mreže postale su nezaobilazne platforme na kojima svakodnevno primjećujemo nove trendove koji se oko nas pojavljuju, pa tako i ove sezone možemo primijetiti lan kao materijal koji je zauzeo vrlo dominantnu poziciju kada je stiliziranje i kombiniranje odjeće u pitanju.

samsung

Hranite se lagano i osvježavajuće

Vrlo važnu ulogu tijekom ljetnih dana predstavlja i prehrana. Konzumiranje voća i povrća izrazito je važno za zdravlje, a pogotovo tijekom ljetnih dana. Kako biste si pojednostavili održavanje željenih temperatura različitih namirnica, Samsung hladnjak nudi rješenje pametnog usmjeravanja temperature unutar hladnjaka kako biste si prilagodili željenu temperaturu za namirnice unutar njega. Time će piće biti savršeno rashlađeno, dok će voće i povrće ostati svježe dulje vrijeme i sve to uz SmartThings aplikaciju i sveobuhvatno hlađenje koji kontroliraju temperaturu u svakom dijelu hladnjaka, te samim time smanjuju potrošnju energije za 15 % prilikom korištenja AI Energy Mode načina rada.

samsung

Koristite SPF

Već i ptice na grani znaju koliko važnu ulogu SPF ima u našim životima. SPF je poput superheroja za vašu kožu – čuva je zdravom, smanjuje šanse za oštećenja i odgađa pojavu znakova preranog starenja. Savjet je jednostavan: ako baš ne morate, nemojte se previše izlagati suncu. Umjesto toga, budite pametni i uživajte u hladu ili klimatiziranim prostorima.

samsung

Osigurajte sigurno i ugodno ozračje

Vrući dani tijekom ljeta zahtijevaju posebnu opreznost i brigu oko tjelesne temperature čovjekovog organizma. Jako često se dogodi situacija da se put do doma nakon svakodnevnih obaveza oduži i zbog toga pri ulasku u dom, često je nedostatak nedovoljno rashlađen prostor. Upravo iz tih razloga Samsung WindFree™ klima uređaj razlikuje se od ostalih jer nudi jednostavno i brzo rashlađivanje prostora zahvaljujući naprednoj WindFree™ tehnologiji koja osigurava prostoru pametno hlađenje bez hladnog propuha. Uz pomoć aplikacije SmartThings koja omogućuje upravljanje temperaturom i uređajem, pa čak i definiranjem njenog rasporeda bilo kada i bilo gdje, možete uključiti svoj klimatizacijski uređaj prije nego dođete doma tako da vas dočeka ugodno osvježen prostor. Još jedna prednost ove klime je da sadrži Tri-Care filter koji pročišćava zrak od štetnih čestica prašine i bakterija te omogućuje održavanje zraka higijenski čistim. Tu je i SolarCell daljinski upravljač koji sadrži solarni panel integriran u stražnju stranu upravljača zbog kojeg se smanjuje trošak kupovanja baterija i čije se trajanje proteže do dvije godine bezbrižnog korištenja. Ovaj pametni daljinski upravljač predstavlja savršenu kombinaciju tehnologije i dizajna, pružajući praktičnost, energetsku efikasnost i elegantan izgled u jednom uređaju.

Pijte dovoljno tekućine

Hidracija je ključna za očuvanje zdravlja, posebno tijekom vrućih ljetnih dana zato osigurajte da uvijek imate bocu vode pri ruci kako biste redovito unosili tekućinu. Ako vam je teško zapamtiti, postavite si podsjetnik. Izbjegavajte pretjeranu konzumaciju kofeina i alkohola, jer oni mogu doprinijeti dehidraciji; preporuča se konzumacija puno vode i osvježavajućih napitaka kako biste održali optimalnu tjelesnu temperaturu, a dodavanje nekoliko kockica leda ili kriški limuna može dodatno osvježiti vaše piće.

samsung

Vjerujemo da će vam ovi savjeti pomoći da uživate u ljetnim danima, smanjujući negativne utjecaje vrućine i osiguravajući ugodnost u svakom trenutku boravka.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024