HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sandra Bagarić, poznata hrvatska operna diva, na Instagramu je objavila nove zanimljive fotke. Glazbenica je trenutno na otoku Lokrumu koji se nalazi u blizini Dubrovnika.

Ovaj otok privlači posjetitelje svojom magičnom atmosferom, botaničkim vrtom i benediktinskom opatijom sv. Marije.

Poznat je i po svojoj tajanstvenoj prošlosti i legendi o kletvi. Prema priči, Benediktinci koji su živjeli na otoku, prije nego što su ga napustili, prokleli su Lokrum. Navodno su tri puta obišli otok sa zapaljenim svijećama, pjevajući i moleći, i na taj način bacili kletvu na sve one koji pokušaju prisvojiti otok. Kletva je, prema legendi, donijela nesreću mnogim vlasnicima koji su kasnije pokušali posjedovati Lokrum.

Otok je dom mnogim životinjama, uključujući i paunove koji slobodno šetaju otokom. Ove veličanstvene ptice šire svoje raskošno perje, a jedan od razloga zašto to rade je privlačenje pažnje drugih paunova tijekom sezone parenja.

paun lokrum

I Sandra je bila očarana predivnim paunom koji je raširio svoj veličanstveni rep.

Zelenkaste paunove nijanse stopile su se sa zelenom haljinom operne pjevačice, što je stvorilo nezaboravnu i unikatnu fotografiju.

paun lokrum

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za petak, 20. rujna

Spremite se za petak 20. 9. kada će vam obiteljska harmonija biti savršen scenarij, dok će vaša privatna sfera izgledati kao totalni kaos – očekujte dramu koju niste mogli predvidjeti!

Horoskop

20 rujna 2024