HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznati hrvatski bračni par, Lejla i Tarik Filipović obožavaju putovanja i izlete. Zgodan par, koji je već “odradio” sezonu vjenčanja, opušta se u talijanskom gradiću koji Hrvati obožavaju, a do kojeg se nekoć znalo “skoknuti” da bi se obavio dobar shopping. Lejla i Tarik Filipović u Trstu izgledaju atraktivno odjeveni u udobne casual kombinacije, a premda se svatko dotjerao u svom stilu, opet su skladni.

Lejla i Tarik Filipović u Trstu

Lejla i Tarik Filipović u Trstu osvajaju zgodnim outfitima

Bračni par u Italiji je zablistao u zanimljivim opuštenim kombinacijama, idealnim za šetnju i odlazak na kavu.

PROČITAJTE: Lejla Filipović upravo je odjenula savršenu haljinu za gošću na vjenčanju

Tarik Filipović zamijenio je odijela u kojima smo ga navikli gledati traper hlačicama s poderotinama, duljine do koljena koje je upotpunio crnom majicom s kratkim rukavima i ruksakom.

Njegova supruga zablistala je u predivnom kompletu s plavim i bijelim prugama, koji se sastoji od hlačica i pripadajuće košulje.

Zgodna poduzetnica ovaj je atraktivni komplet upotpunila bijelom majicom i bijelim bucket šeširom.

Lejla i Tarik Filipović u Trstu

Još vijesti iz svijeta celebrityja, mode i ljepote čitajte na HELLO! Croatia.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024