HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavni pjevač Baby Lasagna oduševio je fanove. Na novoj fotki koju je objavio na Instagramu, vidimo glazbenika kada je bio mali.

Lasagna se tada fotkao sa svojom obitelji, a fotografija je očarala i nasmijala društvene mreže.

Pjevač je s obitelji na fotografiji, a tijekom fotkanja se – ispovraćao.

Baby Lasagna u mladosti nasmijao društvene mreže

“‼️UPOZORENJE‼️: Ako vam se gadi dijete koje povraća, nemojte prelaziti na drugu fotografiju. Ako niste, uživajte – nema na čemu. U svakom slučaju, jako sam sretan jer sam dobio najbolji rođendanski poklon – moj brat se vratio kući i tu će ostati! On će se pridružiti našem bendu uz @matija_klaj i @zipovski.music. @mrtvimartin volim te brate!”, napisao je Baby Lasagna u opisu simpatične objave.

baby lasagna u mladosti

I fanovi su bili oduševljeni simpatičnom fotkom.

PROČITAJTE: Baby Lasagna u mladosti je stalno plakao

“Fotografija je uhvaćena savršeno”, “Hvala na upozorenju, ali ipak ću pogledati fotografiju”, “Svaka čast fotografu, stvarno je uhvatio trenutak”, “To treba da je omiljena slika iz obiteljskog albuma. Roditelji izgledaju umorno, ali Marko uživa u kaosu”, “…..iz vremena kada su se ulovljeni trenuci cekali par dana dok se film razvije u fotografiju…’ko to more platit”, “Tak je moja mlađa seka povratila i počela plakat. Kaže joj mama “Pa nemoj plakati sad zbog toga, pa samo si malo povratila.” Kaže ona “Ne plačem zbog toga nego zbog bureka. Bio je jako fin””, pisali su humoristično.

baby lasagna u mladosti

druge vijesti

pink

Pink objavila odlučnu izjavu nakon što su obožavatelji povezali Diddyja s njom

U svijetu zabave gdje se glamur i skandali isprepliću, nedavno uhićenje Seana "Diddy" Combsa bacilo je sjenu na njegovu zvjezdanu karijeru. Ovaj kontroverzni mogul, poznat po svojim raskošnim zabavama i vezama s mnogobrojnim zvijezdama, sada se suočava s ozbiljnim optužbama koje su šokirale fanove i kolege. U nastojanju da razumiju posljedice ovog incidenta, mnogi se pitaju tko će ostati uz njega u ovim teškim vremenima.

Celebrity News

06 listopada 2024