HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Luciano Plazibat svojim sadržajem na Instagramu svakodnevno oduševljava fanove. Slavni plesač ponovno je objavio zanimljiv video koji je oduševio društvene mreže.

S prijateljicom Raffaellom, koja je također plesačica, provodio je nezaboravne trenutke. Plesali su, pjevali, zabavljali se, a usput su oduševili odjevnim kombinacijama.

Oboje su bili odjeveni u komade koji su otkrivali njihova fit tijela.

Luciano Plazibat i frendica Raffaella očarali izgledom

Luciano je imao kratke gaćice, koje je upotpunio samo s natikačama i mačkastim retro naočalama. Ponovno je pokazao svoju fit figuru i oduševio.

Njegova prijateljica Raffaella odjenula je narančaste naočale koje je kombinirala sa žutim badićem, a na noge je obula ružičaste klompe. Njezina fit figura također je očarala obožavatelje.

“Ubrzo oboje putujemo i necemo se vidit cilo ljeto @raffaelladeluca_. Odlucili smo nedilju provest skupa: Napravili smo koktele (voda i magneziji)”, napisao je plesač u objavi.

“Sunčali se(stavili toliko SPF-a da nismo ništa boje uvatili). Slušali njene talijanske pisme! Iz stana nismo izasli a imali najlipsi dan! Stvarno za srecu nije potrebno puno. Nama je jučer bilo ko da smo na vikendici na moru”, dodao je.

“Ovaj reel stavljam iz svog gušta jer bas ga volim! Napunija baterije za ljeto sada”, zaključio je Luciano.

druge vijesti