HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kozmetička kuća CHANEL izbacija je novu make up kolekciju koja očarava na prvi pogled. Kolekcija JARDIN IMAGINAIRE, čije je zaštitno lice Lily Rose Depp, osvježavajuća je rapsodija boja i slavlja ljepote.

Kolekcija JARDIN IMAGINAIRE nastavlja priču o ljepoti slavne Gabrielle Chanel

“Ako si tužna, dodaj još ruža za usne i i kreni u napad”. To je bez sumnje najljepši citat Gabrielle Chanel i nit vodilja kultne CHANEL kozmetike. Odvažnost, snaga i sloboda ženstvenosti u svim svojim nijansama, beskompromisna i nevjerojatno primamljiva odjednom.

PROČITAJTE: Luksuzni serum za područje oko očiju No1 DE CHANEL vraća kazaljke na satu unatrag

Odabrati CHANEL ruž za usne znači usuditi se ispričati svoju priču, prigrliti svoju ranjivost i osloboditi svoje želje. Jedan ruž može našminkati tisuću lica na tisuću različitih načina. Crveni otisak koji ostavlja za sobom odjednom postaje najljepši izraz onoga što jeste i moći kojom raspolažete. Čak i ako se ne vidi, to je podsjetnik koliko ste izvanredni.

CHANEL make up Hello Magazine croatia hrvatska ljeto 2024

Boje make upa u viziji kuće CHANEL govore o našoj osobnosti

U Kući CHANEL boja živi životom daleko od umjetnosti. Boja je ideja.

Crvena boja postaje dašak grandioznosti. Nosite crno kao stajalište. Sanjajte najspektakularnije snove u plavom. Konačno, svatko će moći uživati ​​u ovim nevjerojatnim alatima za samoizražavanje, otkrivajući sve aspekte svoje osobnosti kada i kako žele.

Ove sezone, Ammy Drammeh, globalna kreativna direktorica kozmetičke kuće CHANEL donosi solarnu, gotovo magičnu energiju u CHANEL šminku.

Kolekcija JARDIN IMAGINAIRE ima ljupko zaštitno lice

Njezin nevjerojatni labirint boja make up kolekcije za ljeto 2024. vraća u modu šarenilo i igru nijansi koje donose još više uzbuđenja najzabavnijoj sezoni u godini.

Prikazujući JARDIN IMAGINAIRE različit od bilo kojeg drugog, svaka kreacija je avantura i poziv da se prepustite sanjarenju i uronite u san neke ljetne noći…

Kolekcija sadrži predivne lakove za nokte, debele olovke za oči koje se mogu nanositi i umjesto sjenila, 2u1 higlighter i rumenilo, highlighter stick i bronzer stick.

Zaštitno lice kolekcije je zanosna Lily Rose Depp.

CHANEL make up Hello Magazine croatia hrvatska ljeto 2024

druge vijesti

doris dragović

Doris Dragović podijelila fotografiju iz prošlosti s Indirom Levak – Uspomena koja budi najljepše emocije dvije pjevačice

Doris Dragović objavila nostalgičnu fotografiju s Indirom Levak i zapalila društvene mreže! Dvije hrvatske glazbene dive, Doris i Indira, ponovno su zajedno – barem na staroj, zaboravljenoj fotografiji koja je nedavno isplivala na površinu i izazvala buru emocija među obožavateljima. Dok Doris zrači elegancijom i suptilnošću, Indira pršti energijom u vibrantnoj haljini, što ovu sliku čini savršenim kontrastom njihovih osobnosti i glazbenih karijera. No, iza ove nevine uspomene krije se i tihi žal – Indira nikada nije doživjela sreću odlaska na Eurosong, dok je Doris na toj pozornici zacementirala svoj status legende.

Celebrity News

06 listopada 2024

pink

Pink objavila odlučnu izjavu nakon što su obožavatelji povezali Diddyja s njom

U svijetu zabave gdje se glamur i skandali isprepliću, nedavno uhićenje Seana "Diddy" Combsa bacilo je sjenu na njegovu zvjezdanu karijeru. Ovaj kontroverzni mogul, poznat po svojim raskošnim zabavama i vezama s mnogobrojnim zvijezdama, sada se suočava s ozbiljnim optužbama koje su šokirale fanove i kolege. U nastojanju da razumiju posljedice ovog incidenta, mnogi se pitaju tko će ostati uz njega u ovim teškim vremenima.

Celebrity News

06 listopada 2024